Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo da ve prasam imam iphone 4s icloud ima akaunt sve ukluceno i toa find my phone e ukluceno rabote se samo neznam pass na akauntot a probav da go vratam nebiva nikako... dali moze nekako da se smene nov icloud da stavam i da raboti sve telefonot :)?? updatge da pravam an tel i slicno..Fala..

Zdravo da ve prasam imam iphone 4s icloud ima akaunt sve ukluceno i toa find my phone e ukluceno rabote se samo neznam pass na akauntot a probav da go vratam nebiva nikako... dali moze nekako da se smene nov icloud da stavam i da raboti sve telefonot :)?? updatge da pravam an tel i slicno..Fala..

Ne moze. Mora da se setis.

Германија, Водафон.

Sent from my Redmi 4 Prime

Скапо и долго. Близу 200е последниот пат кога отворавме 7мица од овој оператор. Може да е поефтинето но не за премногу.

Имам iphone 4 и нешто зафркава мрежата, кога тестирам сигнал со *3001#12345#* нема шанси да падни под 100 и цело време е на 1/5, 2/5 точки (а многу често и „но сигнал“) (не е дека сум далеку од базни станици на т-мобиле, не е до тоа, до телефонот е). Некое чаре? :)

Ме интересира следново: еден другар зеде ајфон 5s со iOS 10.2 (мислам) ама на старо. Е сега проблемот е што кочи со оваа верзија. Со 10.0 iOS ајфонот летал ама сега зафркава нешто. Дали е можно да се врати iOS-от на некоја постара верзија?

Ме интересира следново: еден другар зеде ајфон 5s со iOS 10.2 (мислам) ама на старо. Е сега проблемот е што кочи со оваа верзија. Со 10.0 iOS ајфонот летал ама сега зафркава нешто. Дали е можно да се врати iOS-от на некоја постара верзија?

Мислам дека не е до ИОС-от туку начинот на инсталирањето и тука има улога.

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

И како можи тоа да се среди?

На ајфонот направи си бекап тие подадоци во ајфонот па потоа исклучи го find my iphone и деактивирај го iCloud и одново направи преинсталација и на крај со set up as new односно активирај како нов , а НЕ со rastore.

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Последно уредено:

Назад нема. Оди напред на 10.2.1 може ќе се подобри.

Дали откако ќе се форматира/рестартира ајфонот, се бриши iCloud-от т.е. дали ќе треба одново да се најавиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom