Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Имам iPhone 4s има проблем со вифито..Кога работи кога не работи...Си свети ама ќе најди некоја мрежа ќе се конектира и по некое време ќе се исклучи и неможи да најди мрежа и ко ќе го исклучам телефонот се блокира закочва скроз...Чаре?

@krale mi podarija drug ajfon 5, samo na ovoj nema icloud akaunt, dava moznost da bide kreiran i dodaden istiot, ne e updejtiran ios-ot i koga mu stavam sim karticka mi pisuva "activation required" brikuvan e ili moze da se koristi?

]
url]
posledno e barem za delovi ce se najde :)

Attachments

• 20150508_235910.jpg
    20150508_235910.jpg
    2,1 MB · Прегледи: 27
Почнав да губам мрежа на iPhone 5, порано не ми се случувало тоа но во последните недела - две мн често кога ми ѕвонат им вика дека сум недостапен, што може да биде проблемот?

Имам iPhone 4s има проблем со вифито..Кога работи кога не работи...Си свети ама ќе најди некоја мрежа ќе се конектира и по некое време ќе се исклучи и неможи да најди мрежа и ко ќе го исклучам, телефонот се блокира закочва скроз...Чаре?

Почнав да губам мрежа на iPhone 5, порано не ми се случувало тоа но во последните недела - две мн често кога ми ѕвонат им вика дека сум недостапен, што може да биде проблемот?
ако си на вип нормално е да губеш мрежа .. многу често се случува тоа... на т мобиле немам проблем а мрежата секогаш стое на 2 жички

Sent from my iPhone using Tapatalk

telefonot mi stoese vo farmerki me udarija so noga mi se izvitka telefonot i ekranot malku na gornata strana ispadna ekranot,telefonot e izvitkan na gornata strana dali garancija go pokriva ova? Dali moze sam da go sredam so otvaranje dali mozebi baterijata e pomestena?

telefonot mi stoese vo farmerki me udarija so noga mi se izvitka telefonot i ekranot malku na gornata strana ispadna ekranot,telefonot e izvitkan na gornata strana dali garancija go pokriva ova? Dali moze sam da go sredam so otvaranje dali mozebi baterijata e pomestena?
А телефонот ти е ?
како и да е гаранција не покрива физичко оштетување

А телефонот ти е ?
како и да е гаранција не покрива физичко оштетување
iphone 5s,znaci go otvoriv i izvadiv se i pak go namestiv kako treba,baterijata i kablite i nisto ne saka da svetne,kje probam kje mu kazam deka go gjeb mi e izvitkan,ne e nogu na gorniot del e izvitkan se poznava i ekranot na gorniot del e izvaden,dokolku ne mozat da go sredat kje te iskontaktiram

@krale mi podarija drug ajfon 5, samo na ovoj nema icloud akaunt, dava moznost da bide kreiran i dodaden istiot, ne e updejtiran ios-ot i koga mu stavam sim karticka mi pisuva "activation required" brikuvan e ili moze da se koristi?

]
url]
posledno e barem za delovi ce se najde :)

Zaklucan e na nekoj operator.

Donesi sve ke proverime nesto da ti iskombinirame od dvata.

iphone 5s,znaci go otvoriv i izvadiv se i pak go namestiv kako treba,baterijata i kablite i nisto ne saka da svetne,kje probam kje mu kazam deka go gjeb mi e izvitkan,ne e nogu na gorniot del e izvitkan se poznava i ekranot na gorniot del e izvaden,dokolku ne mozat da go sredat kje te iskontaktiram

Bilo kakvo fizicko ostestuvanje ja ponistuva cela garancija.

Телефонот се убаво си работе го вадам од полачот го ставам на лаптопот и понекогаш ме зафркава 2-3пати треба да го извадам да го ставам усб то и сеа го ставам 2-3пати го вадам го ставам и гледам ништо не се појавува го зимам тел гледам исклучен и несака ништо да реагира го ставам на полначот стое 15-20мин пак ништо несака да се уклучува ? шо му текна вака да се побрка тотално ништо не реагира????????

Телефонот ми се свитка во фармерки, станува збор за iphone 6. Телефонот уште е под гаранција, купен е од tmobile. Имам слушнато дека со apple care или apple support или како и да е, давале нови телефони на тие што ги пријавуваат(мислам дека треба во istyle да го однесам така?). Дали има вистина во тоа дека даваат нов апарат?

Телефонот ми се свитка во фармерки, станува збор за iphone 6. Телефонот уште е под гаранција, купен е од tmobile. Имам слушнато дека со apple care или apple support или како и да е, давале нови телефони на тие што ги пријавуваат(мислам дека треба во istyle да го однесам така?). Дали има вистина во тоа дека даваат нов апарат?

Честито :) збогувај се од промена на истиот.

Чисто од љубопитност: во кој џеб го чуваше, преден или заден?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom