Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможи.Мора да се апдејтира.Како да го исклучам на Iphone 5 апдејт на софтвер, да се исклучи она што свети црвено на Setings ‘1‘
Неможи.Мора да се апдејтира.
Не сум сигурен,ама мислам дека нема да има проблеми.Ајфонот работи со R sim 9 pro, да не ми прави некој проблеми, како на пример со мрежа или па да не работи? Се работи за новиот апдејт 8.1.3
фала
имам iPhone 4 и понекогаш телефонот батерија ја троши до последниот процент некогаш ќе ми се угасни на 7,10,15 некогаш дури и на 25...Шо можи да е проблемот?
Како побогу би било возможно тоа да е до телефонот? Зашто не им се јавиш на ВИП во контакт центар или лично во салон не им објасниш што е работата?Се работи за ајфон 5, кога ке се пуштам на 3г интернет од ВИП ми зема по 5 денари мегународни SMS, има некое чаре?
Како побогу би било возможно тоа да е до телефонот? Зашто не им се јавиш на ВИП во контакт центар или лично во салон не им објасниш што е работата?
Барај го низ интернет преку Google и барај ipa file за инстаграм постара верзија таа што ви работеше пред и инсталирај преку iTools само ако ви е направен џејлбрек ако не грешам .Zdravo drugari. Deneska napraviv update na instagram i aplikacijata od koga se napravi update ne saka da se vkluci, dali nekako moze da se vrati prethodnata verzija na istagram? blagodaram
http://support.apple.com/en-us/HT204034да не знае некој кога правам акаунт на apple store како да направам да не ми бара Виса електрон или друг вид картица ? Нема опција None, мора да се избере и регионот Македонија ми е одбран![]()
да не знае некој кога правам акаунт на apple store како да направам да не ми бара Виса електрон или друг вид картица ? Нема опција None, мора да се избере и регионот Македонија ми е одбран![]()
Направи си преку iCloud, можеш и од самиот телефонда не знае некој кога правам акаунт на apple store како да направам да не ми бара Виса електрон или друг вид картица ? Нема опција None, мора да се избере и регионот Македонија ми е одбран![]()