Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Како да го исклучам на Iphone 5 апдејт на софтвер, да се исклучи она што свети црвено на Setings ‘1‘

Неможи.Мора да се апдејтира.

Ајфонот работи со R sim 9 pro, да не ми прави некој проблеми, како на пример со мрежа или па да не работи? Се работи за новиот апдејт 8.1.3

фала

Ајфонот работи со R sim 9 pro, да не ми прави некој проблеми, како на пример со мрежа или па да не работи? Се работи за новиот апдејт 8.1.3

фала
Не сум сигурен,ама мислам дека нема да има проблеми.

Тоа може да биде, дека батеријата е при крај и треба да се замени ново или уште една причина не ми текнува што беше и нека ви кажаат поискусните од мене .

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Zdravo drugari. Deneska napraviv update na instagram i aplikacijata od koga se napravi update ne saka da se vkluci, dali nekako moze da se vrati prethodnata verzija na istagram? blagodaram

Се работи за ајфон 5, кога ке се пуштам на 3г интернет од ВИП ми зема по 5 денари мегународни SMS, има некое чаре?

Се работи за ајфон 5, кога ке се пуштам на 3г интернет од ВИП ми зема по 5 денари мегународни SMS, има некое чаре?
Како побогу би било возможно тоа да е до телефонот? Зашто не им се јавиш на ВИП во контакт центар или лично во салон не им објасниш што е работата?

Како побогу би било возможно тоа да е до телефонот? Зашто не им се јавиш на ВИП во контакт центар или лично во салон не им објасниш што е работата?

Ајфонов е од Англија го работам со чип R sim 9 pro. Од Вип ми рекоа дека до некоја апликација е автомаски праќа смс треба да се исклучи. Пробував исклучив пак истото се дешава.

Или пак ставам картичка во ајфон го пуштам најдува ВИП мрежа и одма промена на состојба на сметка 5 денари.

Да не знае некој шо е работат како може да го решам проблемот.

фала

Zdravo drugari. Deneska napraviv update na instagram i aplikacijata od koga se napravi update ne saka da se vkluci, dali nekako moze da se vrati prethodnata verzija na istagram? blagodaram
Барај го низ интернет преку Google и барај ipa file за инстаграм постара верзија таа што ви работеше пред и инсталирај преку iTools само ако ви е направен џејлбрек ако не грешам .

да не знае некој кога правам акаунт на apple store како да направам да не ми бара Виса електрон или друг вид картица ? Нема опција None, мора да се избере и регионот Македонија ми е одбран :)

да не знае некој кога правам акаунт на apple store како да направам да не ми бара Виса електрон или друг вид картица ? Нема опција None, мора да се избере и регионот Македонија ми е одбран :)

Пробај преку ПЦ-то да си направиш акаунт ;)

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Направи си преку iCloud, можеш и од самиот телефон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom