Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
На што треба да обрнам внимание кога купувам Iphone на старо?

На што треба да обрнам внимание кога купувам Iphone на старо?

На екранот и други физички оштетувања. Исто пробај дали добро (доволно јако) се слуша од слушалката кога ќе се јавиш некаде.

Баш ме интересира дали 2г држи уште цена што пари е сега на старо?
Мојот го давам 210 евра (може да снижам на 200 ако дојдеш ти да си го земеш).Фул пакување,купен од америка,апдејтиран до најновиот софтвер,два акаунта,8 страни апликации и таканатаму! ;)

На екранот и други физички оштетувања. Исто пробај дали добро (доволно јако) се слуша од слушалката кога ќе се јавиш некаде.

Добро но тоа е вака физички.

Нешто со програмите внатре, нетот и сл работи?

Зависи колку е одржан, реална цена е од 200-300 евра за екстра состојба.

Да не претеравте малце со цениве на 2G ?

Реално вреди околу 140-150 додека 3G околу 250 па на нагоре мада и од двата модела се наоѓа и за поефтино од ова само треба да пратиш и да знаеш што купуваш

Да не претеравте малце со цениве на 2G ?

Реално вреди околу 140-150 додека 3G околу 250 па на нагоре мада и од двата модела се наоѓа и за поефтино од ова само треба да пратиш и да знаеш што купуваш
Правам муабет за домаќински чуван, иначе се наоѓа и за 50 евра ако некој е во зорт и слично.

Не е исто ајфон кој е поправан, отваран, гребан и ајфон кој е чуван во футрола од дента на купување, нормално дека ќе си држи цена.

Правам муабет за домаќински чуван, иначе се наоѓа и за 50 евра ако некој е во зорт и слично.

Не е исто ајфон кој е поправан, отваран, гребан и ајфон кој е чуван во футрола од дента на купување, нормално дека ќе си држи цена.

Најдомаќински чуван, над 150-160 евреи за 2G :nenene:

Иди најди! :helou:

Па кога барав 3G ми нудеа такви, по таа цена, СЕКАДЕ и СИТЕ :)
А и по огласи толку се.... и толку вредат, им помина времето :)

Па кога барав 3G ми нудеа такви, по таа цена, СЕКАДЕ и СИТЕ :)
А и по огласи толку се.... и толку вредат, им помина времето :)
За таа цена има да го искршам ама да го продаам не.Со ајфон 3Г разликата му е само што нема GPS.Другото му е потполно исто (и хардверски и софтверски).А ако ми треба GPS за плус 100 евра,пошто разликата од 2Г до 3Г е толку,ќе си купам навигација ;)

Види по огласи колку идат од месецов објавени.Од 180еу НИШТО подолу.Ако најдиш за 150 во состојба како мојов,јас овај гратис за тебе! :D

Али да го видам,не само да прочитам ;)

Пробај да го продаваш ќе видиш дека неможеш ни 150-60 за кеш да му извадиш ... никој веќе не сака 2г сите го одбегнуваа прво поради екран со тач дека иде. И е многу скап и ради металниот заден дел кој многу лесно се гребе и уште xxx причини

Добро но тоа е вака физички.

Нешто со програмите внатре, нетот и сл работи?

Пер софтверот се мења за 20мин така да не е проблем, а за нетот ако има некаде wi-fi провери дали закачува на мрежа. :toe:

Прилично неуништливи телефони се така да не би требало да има проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom