Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
НЕ се лажи друже ... а плаќање како иде пишале ? иначе ова им се готови мејлови 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe so mislite za ovie Iphonive so gi nudat na pazar 3 za po 300 evra najnovi modeli Iphone 3Gs 32 Giga za 300 evra???jas mu pustiv na nekolku od niv poraka deka sum zainteresiran za upuvanje i odma me dodadoa na msn i mi velat deka se e regularno i originalno. ( a so bi mi rekle drugo )Jas go prasav toj sale managerot nivni na chat zoso mu e tolu niska cenata i toj kao mi vika "abe nie poracuvame golemi poracki direktno od proizvoditelite i dobivame popust "discount" za toa kobajagi. So mislite vie za ova rabota, nesto mene ko sumlivo mi e da prodava nekoj novi telefoni za tolku eftina cena. Kupil nekoj dosega ste cule ste razbrale nesto za ova rabota ili ne ?
Треба да отидеш до кај нив да ти го подесат. Незнам зашто али многу луѓе го имаа овој проблем... Се прават точно, а пак несака.Сакам да поставам едно прашање во врска со IPHONE зошто не може и покрај внесувањето на потребните параметри за интернет од т мобиле да се уклучам на интернет, да напоменам телефонот не купен од т мобиле, дали треба нешто дополнително да се отклучува?????
Вака,може има некаде спомнато ама не најдоов,да ми каже некој што е разликата помеѓу 2G и 3G?
А дали се разликува ви-фито на 2Г со 3Г?
А како да распознаам дали телефонот е оригинал или копија?
Има ли некои шифри да се укуцаат или некој таков трик?
Dali moze nekoj da mi kaze dokolku mu dadam jailbraek na ipodot ke mozam li da snimam aplikacii preku itunes i dali ke mozam da mu dadam update na softwareot