Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е добар цртачот, воопшто нема да ми сметаpa da.. umetnost se.. samo glupavo e shto gi crtaat kade kje stignat.. sea ne mozi nekoj bez moja dozvola na mojata kujka da mi chkrta ako jas nejkam to da go praj.. ali ete go prat.. jbg..
Тие не спаѓаат тука, посебна тема има за такви „графити“Grafitite definitivno spagjaat u umetnost,a obicni natpisi od tipot na
'Komandant Koki' so go ima na sekoja zgrada u skopje ili "brane daj caska rakija" zaebi.
ЛЕЛЕ!!! ДА ИМ Е**М ТОА ГЛУ****ТЕ, прошетајте накај карпош 1, 2 да видите БЕЛИ ФЛЕКИ ПО ТОА ЗГРАДИТЕ, не само по факсот:nenene:Kако бе беа, што им се десило? Одамна ме нема патот донесено натака и не знам за такво нешто. Ееее значи стварно не се фер ако ги избришале. Цццццццццц
Ако црташ на тетратка, лесно е, ако црташ на ѕид, пази да не згрешиш. xDДа мислам дека графитите се уметност.Урбана уметност.Не лесно да се смисли и нацрта разновиден графит.![]()
Ако е добар цртачот, воопшто нема да ми смета
Графитите ти се урбана уметност...Од скоро време почнав да шарам по ѕидови кај ќе ми текне. Позади школото Гоце Делчев (Кавадарци) со другарите нацртавме Македонија Навива За Вас спрејови се е платено од директорот. И сега финтата е позади школо кај игралиштето кога играат фудбал да се гледа графитот...Тука е кај сечко ударотЧекам да ми го донесат мобилниот од сервис па ќе ставам слика :smir: