Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке се најде место само нека ги ангажираат..а се молам молинаро да го продадат да го мајнат негде оти не ја бива со него

Слушам Молинаро го продале во Палермо:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Помина денот на шегата...

Помина денот на шегата...

Eh...Убаво ќе речев некому априлилилии...Хехе...Нема врска..Мора да се насмееме малку (ама би сакал да е вистина ова)...

хаха..камо да е вистина.. инаку во недела играме со палермо и ке даваат во живо а...

хаха..камо да е вистина.. инаку во недела играме со палермо и ке даваат во живо а...

Во недела во 20 и 30часот..Би требало да има директен пренос на Телма..

Знам дека е во недела во 20 и 30 но за пренос не бев сигурен..инаку на телма е слаб сигналот т.е сликата ако ја факате обн-босанската телевизија има добар сигнал..позз!

Знам дека е во недела во 20 и 30 но за пренос не бев сигурен..инаку на телма е слаб сигналот т.е сликата ако ја факате обн-босанската телевизија има добар сигнал..позз!

па чим играат у 20:30 100% ќе ги даваат

Не е сигурно...Палермо кога играше дома не го даваа дека немал платено нешто таму. Се надевам дека ке ја даваат.

Не е сигурно...Палермо кога играше дома не го даваа дека немал платено нешто таму. Се надевам дека ке ја даваат.
Абе даваа реклама на Телма Палермо-Јувентус 20.30 неделе телма ваљда нема да кажуваат нешто што нема да го пуштат:toe::pirat:

Ауф, грешка сум бе...Наполи мислам немаше платено. Сигурно ке ги гледаме Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom