Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
juventino напиша:
pazi go ti dzanakov mutu . zbrca dva gola i toa za win:-). a milan edvaj tepaa abe kakvi penzioneri se kozu im ibam . a za iter da ne krsam vilici za dzabe a be ne gi bivaaaaaaaaaaaaa

:pos: Леле сега ама ме насмеа Јувентус се бранеа 90 минути против Палермо од полојна шанса постигнаа два гола, а од друга страна Палермо промаши неколку 100% шанси. Најреален исход на натпреварот би бил нерешено, но шо е тука е, ама дека Јувентус рутински го совлада Палермо можи да е муабет само од страстен навивач на Јуве шо прсте мало сечи за тимо. Реално е дека Јуве не беше којзнае што подобар од Палермо (тим шо ги загубе последните два сега три натпревари).

А за Милан незнам шо лајш џабе кога на двапати имаја водство од два гола. Можи да се забележи и тоа многу на одбраната која е значително ослабната со повредите на дури тројца првотимци, ама далеку беше натпреварот од неизвесен и израмнет натпревар.

За Интер не коментирам, не го гледав натпреварот, ама по секое правило Интер се пропаднат тим и од нив то и се очекува.

Sindikat напиша:
:pos: Леле сега ама ме насмеа Јувентус се бранеа 90 минути против Палермо од полојна шанса постигнаа два гола, а од друга страна Палермо промаши неколку 100% шанси. Најреален исход на натпреварот би бил нерешено, но шо е тука е, ама дека Јувентус рутински го совлада Палермо можи да е муабет само од страстен навивач на Јуве шо прсте мало сечи за тимо. Реално е дека Јуве не беше којзнае што подобар од Палермо (тим шо ги загубе последните два сега три натпревари).

А за Милан незнам шо лајш џабе кога на двапати имаја водство од два гола. Можи да се забележи и тоа многу на одбраната која е значително ослабната со повредите на дури тројца првотимци, ама далеку беше натпреварот од неизвесен и израмнет натпревар.

За Интер не коментирам, не го гледав натпреварот, ама по секое правило Интер се пропаднат тим и од нив то и се очекува.

1
right_arrow.gif
Juventus 18 16 1 1 40 10 9 0 0 20 2 7 1 1 20 8 30 49 2
up_arrow.gif
AC Milan 18 13 1 4 43 21 9 0 0 27 9 4 1 4 16 12 22 40
Доминација!

Не искочи табелава баш како што треба...нема врска...си знаете :)

Муабетот е за конкретниот натпревар. Ти самиот напиша како треба да се дискутира на форумот, зато не ја врти работата како шо ти одговара. Ако е така јас ќе речам Милан го понижи Јувентус со 3:1, значи доминира. Ти ќе речиш Јуве има 10 титули поќе во првенството, јас ќе ти речам ги местат судите зато Милан имат поќе титули ви Лига на Шампиони ....... Муабето е катастрофа, сврти по форумот ќе налеташ на ен куп вакви глупи расправи. Секој кажва како шо му одговара.

Ако го гледаше натпреварот, шо претпоставувам го гледаше, коментирај и гледај шо по објективен и реален да бидиш.

Го гледав натпреварот и реално и објективно можам само да кажам дека доколку Палермо имаа малку повеќе среќа, можеби ќе извлечеа и нерешен резултат. Истото важи и за Јуве... доколку Трезеге, Златан и Дел Пиеро (на крај кога искочи сам во контра) ги искористеа тие шанси, победата ќе беше и поубедлива. Сепак, разликата меѓу овие два тима оваа сезона е во класи, така што Палермо нема што многу да се срамат од поразот.

Инаку за ова што си ме искарал...во ред :) А за пореално и пообјективно, прошетај по интернет и прочитај ги извештаите од натпреварот што ги пишувале професионалци што со неутрални очи го гледале.

-------Леле сега ама ме насмеа Јувентус се бранеа 90 минути против Палермо од полојна шанса постигнаа два гола, а од друга страна Палермо промаши неколку 100% шанси. Најреален исход на натпреварот би бил нерешено, но шо е тука е, ама дека Јувентус рутински го совлада Палермо можи да е муабет само од страстен навивач на Јуве шо прсте мало сечи за тимо. Реално е дека Јуве не беше којзнае што подобар од Палермо (тим шо ги загубе последните два сега три натпревари).------------

Класичен пример за пристрасно гледање на работите :wink:
(Да не си го гледал ти натпреварот од минатата сезона?)

zEk0 напиша:
АЈДЕ СИТЕ ПОД ИТНО НА http://juventusmkd.blogspot.com/ ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ МАЛКУ ЗА АЛЕСАНДРО ДЕЛ ПИЕРО!!!

Би требало да има и на главна на Кајгана (фала Асид)!
se naeziv dur go chitav bravbo zeko

Очекував повеќе коментари. Целта ми беше овие помладиве тука на форумов да се информираат кој е Дел Пиеро и што значи тој за фудбалот во Италија и во Европа воопшто.

Презентирам нов аватар во чест на рекордот на Дел Пиеро.

zEk0 напиша:
-------Леле сега ама ме насмеа Јувентус се бранеа 90 минути против Палермо од полојна шанса постигнаа два гола, а од друга страна Палермо промаши неколку 100% шанси. Најреален исход на натпреварот би бил нерешено, но шо е тука е, ама дека Јувентус рутински го совлада Палермо можи да е муабет само од страстен навивач на Јуве шо прсте мало сечи за тимо. Реално е дека Јуве не беше којзнае што подобар од Палермо (тим шо ги загубе последните два сега три натпревари).------------

Класичен пример за пристрасно гледање на работите :wink:
(Да не си го гледал ти натпреварот од минатата сезона?)

ne go gledal minatata sezona. I jas go gleav toj natprevar i tolku mi padna zal za igracite na Palermo so pocna i da mi se place :) . Takvo nadigruvanje neam videno, Caraciolo bese grom, Makinwa majmuni gi praese bekovite na vtoriot tim od Torino, Barzagli ednas ne go pominaa, i na kraj zagubija. Pa neli e toa za placenje?

Harry Potter напиша:
ne go gledal minatata sezona. I jas go gleav toj natprevar i tolku mi padna zal za igracite na Palermo so pocna i da mi se place :) . Takvo nadigruvanje neam videno, Caraciolo bese grom, Makinwa majmuni gi praese bekovite na vtoriot tim od Torino, Barzagli ednas ne go pominaa, i na kraj zagubija. Pa neli e toa za placenje?

За плачење е твојот коментар за натпреварот :pop:

Whatever....не велам дека не гледам по малку пристрасно како фан на Јуве, ама па вие претерувате...

Зборот ми беше дека Палермо заслужија бод. Најреален исход на натпреварот би било нерешено според играта. Ама то е то, натпреваро заврше и нема шо да се караме ко деца мали како било, работите наскоро ќе си дојдат на свое место. Толку.

ee nem loso za JUVE oti neznam Juve e tim nad timovite i zatava ne govorejte taka za nego

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom