CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
дефинитивно милан веке нема шанси да го стаса јуве а можеби и фиорентина
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BusHav напиша:Abe iako sum za juve od koga znam za fudbal,mnogu promeni treba da ima vo taa ekipa.Za pocetok ne treba Del Piero,i golemi supaci se sto ne go igraa Kapo-mnogu e dobar coekot.
awe ja go viiiof sea ova awe dechko ti ne si fan na juve ako ne go sakash delpiero togash najiskrajno ne si fan na juve tolku :lud: :se_ molamBusHav напиша:Abe iako sum za juve od koga znam za fudbal,mnogu promeni treba da ima vo taa ekipa.Za pocetok ne treba Del Piero,i golemi supaci se sto ne go igraa Kapo-mnogu e dobar coekot.
dajdo напиша:awe ja go viiiof sea ova awe dechko ti ne si fan na juve ako ne go sakash delpiero togash najiskrajno ne si fan na juve tolku :lud: :se_ molam
Znam ja so napravil del piero za juve.Jas ne vikam deka del piero ne BESE dobar,koga igraa juve vo finale na liga sampioni dva pati po red,i toa golovi so peta frcat tamu protiv dortmund i se toa ama vekje ne igra kako sto igrase i zatoa sega moze i da go sitnat!!PaulvanDyk напиша:абе може би е фан на јуве ама од вцера и не знае што направил дил пиеро за јуве !
PaulvanDyk напиша:сањол тренсвер баерн -> јувентус
животна желба ми беше да заиграм во калчо лигата ,серкен сум што ми се оставри
abe kapiteni i status lugje u tim ne se sitkaat ti tacen li si ? aj vidi gi arsenal bez ovoj vieira a?baska tipot e vekje 15 godini u timovBusHav напиша:Znam ja so napravil del piero za juve.Jas ne vikam deka del piero ne BESE dobar,koga igraa juve vo finale na liga sampioni dva pati po red,i toa golovi so peta frcat tamu protiv dortmund i se toa ama vekje ne igra kako sto igrase i zatoa sega moze i da go sitnat!!