Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дефинитивно милан веке нема шанси да го стаса јуве а можеби и фиорентина

Abe iako sum za juve od koga znam za fudbal,mnogu promeni treba da ima vo taa ekipa.Za pocetok ne treba Del Piero,i golemi supaci se sto ne go igraa Kapo-mnogu e dobar coekot.

сањол тренсвер баерн -> јувентус

животна желба ми беше да заиграм во калчо лигата ,серкен сум што ми се оставри

BusHav напиша:
Abe iako sum za juve od koga znam za fudbal,mnogu promeni treba da ima vo taa ekipa.Za pocetok ne treba Del Piero,i golemi supaci se sto ne go igraa Kapo-mnogu e dobar coekot.

Да не го играат Дел Пиеро? Па каков фан си ти на Јувентус бе ало??? Да не го играат најдобриот стрелец во историјата на клубот??? Па досега Дел Пиеро постигна 10 гола оваа сезона (втор стрелец зад Трезеге), 6 во Серија А и 4 во Лигата на Шампионите.

Шупаци се што не го играа Капо??? И без него ја освоија титулата, така што незнам кај е тука грешката.

Абе дефинитивно Дел Пиејеро е цар тоа го казах и на споредбата со ШевЧенко

BusHav напиша:
awe ja go viiiof sea ova awe dechko ti ne si fan na juve ako ne go sakash delpiero togash najiskrajno ne si fan na juve tolku :lud: :se_ molam

dajdo напиша:
awe ja go viiiof sea ova awe dechko ti ne si fan na juve ako ne go sakash delpiero togash najiskrajno ne si fan na juve tolku :lud: :se_ molam

абе може би е фан на јуве ама од вцера и не знае што направил дил пиеро за јуве !

Тоа исто доага како ја да зборам дека Батистута не придонесел ништо за мојот омилен италјански Клуб ФИОРЕНТИНА

PaulvanDyk напиша:
абе може би е фан на јуве ама од вцера и не знае што направил дил пиеро за јуве !
Znam ja so napravil del piero za juve.Jas ne vikam deka del piero ne BESE dobar,koga igraa juve vo finale na liga sampioni dva pati po red,i toa golovi so peta frcat tamu protiv dortmund i se toa ama vekje ne igra kako sto igrase i zatoa sega moze i da go sitnat!!

Pinturicchio e najgolemata zvezda na juve, a igra kako shto retko koj moze da zamisli, vo forma e i za negovite kvaliteti i voopshto za nego besmisleno e da se zboruva... Nego shto mislite za Ibrahimovic, nemam nekoe dobro mislenje za nego, talent e ali veke mi ide na nervi, a i stvarno neznam zashto tolku go forsira kapelo nego, a del piero igra samo po 10 do 15 minuti na natprevar? a shto se odnesuva na toa deka juve igra so sudii, mislam deka odamna pomina vremeto na site tie plachkovci shto se vadat na pobedite na juve so sudii, dokazano e deka juve e BEST :). Inaku neznam dali nekoj pamti imashe eden transparent na juve porano na koj pishuvashe (Glupaci nie davame po nekolku iljadi za sudii a vie milioni za fudbaleri), se odnesuvashe za milan mislam. Pozdrav

:se_ molamizgledali se ke se znae do 10 januar a nema da se ostavari ovoj supakov sakal da ostane u baern
PaulvanDyk напиша:
сањол тренсвер баерн -> јувентус

животна желба ми беше да заиграм во калчо лигата ,серкен сум што ми се оставри

BusHav напиша:
Znam ja so napravil del piero za juve.Jas ne vikam deka del piero ne BESE dobar,koga igraa juve vo finale na liga sampioni dva pati po red,i toa golovi so peta frcat tamu protiv dortmund i se toa ama vekje ne igra kako sto igrase i zatoa sega moze i da go sitnat!!
abe kapiteni i status lugje u tim ne se sitkaat ti tacen li si ? aj vidi gi arsenal bez ovoj vieira a?baska tipot e vekje 15 godini u timov

Тачно.
Арсенал без Виера не е Арсенал.

pazi go ti dzanakov mutu . zbrca dva gola i toa za win:-). a milan edvaj tepaa abe kakvi penzioneri se kozu im ibam . a za iter da ne krsam vilici za dzabe a be ne gi bivaaaaaaaaaaaaa

abe mutu slednata godina ke bide glaven igrach na juve be go preporodifme ist e ko u parma zverche si narachav dres od nego

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom