"Огласи" за работа

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
Да не отварам нова тема тука во огласи за работа ќе напишам. Дали знае некој колку се платите на вработените во КАМ маркетите оние надвор од Скопје што им се. По што девојка ми ја земаа и сега некој и кажал дека е 100 евра и не сака да оди за тие пари. Дали е вистина тоа дека е толку?
Може и помалку од 100 евра да се. Кам малку плаќа.

Од каде? Веро дава 10.000, Тинекс 8000. Кам е потиња од овие два.

Баш е обратно :) Веро 8 - 9000 во зависност од тоа дали е нова или има повеќе стаж. Тинекс 11-12000. Рамстор околу 15.000.
А за Кам не знам точно колку, но не верувам дека е под 8000 ;)

Баш е обратно :) Веро 8 - 9000 во зависност од тоа дали е нова или има повеќе стаж. Тинекс 11-12000. Рамстор околу 15.000.
Како и да свртиш на последно место е Кам. ;)

Нека си праша таму. Ќе и кажат. Ако и е малце нека им каже не фала. Од рекла казала ништо.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ај во ред се тоа за огласите за работа, ама кога ќе ги видам оние WELNESS советник, дека "нудат" вработување со посетување на 2-3 предавања и после уплата за членство од 4000-6000 денари од кандидатот, ми се приодува во WC.

Ова за Рамстор проверена ли информација ти е или си погодуваш???????
Инаку за Веро знам дека 8 500 ама почетна после веројатно се зголемува малце а за ТИнекс 9000 проверени информации, а баш ме интересира за Рамстор баш ме замисли зошто како за таа работа тоа е солидна бројка;)

Ова за Рамстор проверена ли информација ти е или си погодуваш???????
Инаку за Веро знам дека 8 500 ама почетна после веројатно се зголемува малце а за ТИнекс 9000 проверени информации, а баш ме интересира за Рамстор баш ме замисли зошто како за таа работа тоа е солидна бројка;)

Ако ми е не проверана ќе пишев дека тоа е само мое мислење ;)
Инаку во тинекс 11-12000 земаат, не 9000.

Во КАМ е многу полесна работата не се замараат со средување, бришење, немаат многу гужва итн и вреди да се работи за 8000ден за разлика од Веро, Тинекс и друг голем маркет. Во Туш е 9000 ден а ги утепуваат од работа.
Некој што работи во КАМ да потврди навистина колку зима плата и дали платата е иста за сите работници.

Мислам дека во Кам постојано е отворено за вработувања, изгледа поради малата плата, од друга страна, работата им е полесна за разлика од други маркети. За некој што сака да поработи 1-2 месеци за одмор е супер...

Дали некој знае кои се најдобрите интернет страни за наоѓање работа, јас го користам секојдневно најдиработа.ком , знаете ли некои други исто добри, каде има огласи што се апдејтираат секојдневно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom