Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мис на свет не претставуваше една моја (сега бивша) школска.Девојчето се пријави на шала и на крај стана мис на Македонија...Интересно беше што не сакаше да оди во Полска (или кај и да беше мисот),се жалеше на организацијата и на тоа колку нашата Лидија се заангажирала околу подоготвките(уствари Марија мораше сама да оди во Полска,со изговор дека Лидија ќе дојде покасно,а не знам дали уопште отишла таму).Марија мораше да се снаоѓа сама,не и оставила пари ни за билет за да се врати дома со авион.Да не зборам за парите од спонзорите,пари кои биле наменети за сите подготовки,каде исчезнале мистеризно откако спонзорите и ги дале на Лидија за да си ја заврши работата како што треба!И за крај...
Me мрзеше да барам по старите теми на форумов, но на постарите форумџии ќе им текне на темата за споредување на Мики Црнкокрак и дотичнафа госпожа Лидија Велковска.
Бај д веј ви текнува ли како на ланскиот избор во Хотел Фламинго во Гевгелија настапија голем број пејачи и пејачки и никој од нив не го доби својот хонорар.
Не заебавај...:pos2:Јас мислам дека овој натпревар беше наместен...
Ај кажими три причини кои ќе ме натераат да мислам дека овој избор небеше наместен...Не заебавај...:pos2:
Не ми го разбра постот.Се слагам дека беше наместено(како и сите претходни избори).Ај кажими три причини кои ќе ме натераат да мислам дека овој избор небеше наместен...
Ај кажими три причини кои ќе ме натераат да мислам дека овој избор небеше наместен...
devojki koi se najubavi ne idat na miss nikogash toa e pravilo !