Мис на Македонија 2007

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
!1.jpg

Miss Reklamiram gakicki?
!1.jpg

Miss plasam luge?
!1.jpg

Miss Se palam samo sama sebe?
!1.jpg

Miss vidi gz i podaj nesto vnatre?
A za ovaa Bitolcankava bas i decko mi rece: Kurviste niz Bt bila :tapp:
Zasto ne soberat kandidatki pred Makedonska?

Misicata - Daj da ti go popusam..

Bedni mi se site mene iskreno.. :tapp:

Каде реденка, сакам и јас :pos:
Ај прво ќе почнам со водителките.
Катастрофа, со еден збор. Од неписмените водителки до глупите девојчиња.
mysmilie_164.gif
Како ти неписмена за Натали, па таа е преведувачка во некое од министерствава или владините агенции, не ми ткенува во моментов. Сестра и беше симултан преведувач на средбата помеѓу македонските и црногорските власти, шљапнула сам у ѓолу :pos:

1.jpg

Леле оваа мислам дека беше... бубуљициии, ни 3 кила креч не можеа да покријат.
На прв поглед си реков, ех оваа е ко грда верзија од Ива Скорпија, кога ја видоф одблизу си реков ОМG, ugleyyy

1.jpg

Оваа да не е од некое село на Шара, овчарка некоја :) и на избор офчарка да се пријави нема да победи.

И за крај...
missm.com.mk напиша:
President: Ms. Lidija Velkovska, e-mail: lidija.velkovska@mt.net.mk

Me мрзеше да барам по старите теми на форумов, но на постарите форумџии ќе им текне на темата за споредување на Мики Црнкокрак и дотичнафа госпожа Лидија Велковска.
Бај д веј ви текнува ли како на ланскиот избор во Хотел Фламинго во Гевгелија настапија голем број пејачи и пејачки и никој од нив не го доби својот хонорар.

О Боже ..:nesvest: ...Го немам гледано изборот , ама ко шо глеам на сликиве , подобро шо не сум гледала...срамота бре еј...:pos:

Од толку убави девојки во Македонија...абе не ми се збори ебате...какви убави девојки има, а види што се пријавува за мис, ги лажат од дома дека се најубави и го пунат егото, па после се брукаат пред цела Македонија...

Аууууууууу.. Ова бил избор за бугарска пејачка изгледа. Среќа не го гледав јас не знам што е ова, ама ниедна не личи за мис.

Јап.... според Идивиди оваа е... мене ми е слатка... еден брз поглед им мавнав на сите пред да излезам... и Јана ми се виде најслатка...

На вчерашниот избор на Мис на Македонија 2007, кој се одржи во клубот Хард Рок, победи Јана Стојановска.
Таа е од Скопје, има 22 години, висока е 170 см, а пропорциите се пропорции: 80-62-86.
Покрај убавината ја красат и повеќе таленти: клавир, пишување поезија, скокање со коњ, пливање.

Јана ќе не претставува на изборот за Мис на Светот во Кина.

f_87030008m_22f37c7.jpg

f_87030010m_50b04ee.jpg

Ми се чини сум ја ебел ....супер е девојчето

e gi izbraja najgrdite nakraj...i dodeka kazuvaa...i voditelkite i devojkite...mi licese deka citet ili napamet imaat nauceno sto da kazat od bukva do bukva....poglupo nesto od ona ne sum videla...

абе ако дадат ја на ниедна од тука не би и простил

што сеа грди негрди

Поради вакви малограгански муабети во кои провокативно се вклопив и јас поубавите девојки не се пријавуваат ...мада за меен избор за мис е деградација на жената и треба да се укине

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom