Мис на Македонија 2007

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2006
Мислења
92
Поени од реакции
6
Гледавте ли сношти избор за мис на Македонија. Која лакрдија човече, а и кандидатките беа грозни :kesa:. Па и на крај направија дубари со круната :costumed4, демек ќе има не една туку 2 мисици, па после испадна дека таа втората ја утнале и друга девојка е мис, а за да не се љути некоја што сигурно се потрудила на некој начин да дојде до финалето ја направиле мис на Македонија за Европа ???

Еве веќе 7 години како се одржува избор за мис на Македонија и секоја година е пропратен со нерегуларности и малограѓански пикантерии. Па до кога така бе???

Толку од мене, само сакав да се издувам малку изреволтиран од тоа што се случува и прикажува на нашата ни национална телевизија тука и по светот!

Еве ја победничката.. селска фаца нели??

1.jpg

ima dobra usta ... garant ja iskoristila na pravo mesto

ej ova misov stanuva kako emisija na Dragan Vucic :toe:

Грдосија. Ко за Мис е права Катакомба.

Нема да најдеме убава девојка пошто се пријавуваат типки што мислат дека се убави и типки со ова она врски.

Грчччччччч ама арно вика Шведо сигурно е свирела на кавалче кај некој

Гнаса!!! Гарант е трубадур!

на шо личи бе онаја....
5 кила малтер има на неја...
кога ке стани од спиење да ја видите ке ви се одмили животот:)

Abe sea gnasa

glej sto ubava usta ima

Дел од кандидатките што беа пријавени:

%211.jpg
%211.jpg
%211.jpg
%211.jpg

Под просек. Срамота што дозволиле вакви кобили да влезат во финале.

Искрено, оваа девојка ми е најсаглам од сите:
1.jpg

А за „мисицата“ немам зборови. Посебен талент глума (во нискобуџетни порничи :icon_lol:)

devojki koi se najubavi ne idat na miss nikogash toa e pravilo !

%211.jpg

Како од гром удрена :pos2: :pos2: :pos2:

Го фатив само крајот, т.е. делот каде што им` поставуваа прашања и прогласувањето. О, боже...:pos::pos::pos: Aj што сите испаднаа саде интелЕгентни, амбициозни и искрени, и комуникативни (уште некое имаше, не ми текнува :pos:), на ништо не личеа. Не знам до мене дали е, ама ниту една не ми беше убава. На вакви избори, генерално не ми се убави девојките бе.

Катастрофа, со еден збор. Од неписмените водителки до глупите девојчиња.
mysmilie_164.gif

Неам гледано одамна а неам ни намера. Секој избор за мис е место за лечење комплекси на одредени луѓе. hehe:

Го фатив само крајот, т.е. делот каде што им` поставуваа прашања и прогласувањето. О, боже...:pos::pos::pos: Aj што сите испаднаа саде интелЕгентни, амбициозни и искрени, и комуникативни (уште некое имаше, не ми текнува :pos:), на ништо не личеа. Не знам до мене дали е, ама ниту една не ми беше убава. На вакви избори, генерално не ми се убави девојките бе.

Катастрофа, со еден збор. Од неписмените водителки до глупите девојчиња.
mysmilie_164.gif

Требаше Чомовски да води и да ги -испраша-, во негов стил строго и како за оценка на школо... “збори, или ќе пукам!’’ :)
Ќе им влееше страв во коски и на нив и на сите идни кадидатки, и немаше веќе да се организира Мис во Македонија:)

Најгрдите жени одат на избор на МИС(ка)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom