Мис на Македонија 2007

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:ija::ija::ija::ija::ija::ija: Тоа чудо е мис? Не, не се ни мачам да коментирам...

lele mori majko :nenene:
misicava koga ke stane od spienje facata na pernica i ostanuva....
:)
svashta

Колку беше само наместен изборов прво прогласуваат една па уште една(не можело жирито да се одлучи:pos2:) после Мис на Европа па Мис на Свет па Мис н универзум па после грешка не била една друга бил МИс бог да чува.
П.С:Немаше ни една убава све која од која,а и таа што победи немам коментар

Аууу лошо.

Не гледав уствари,ама многу јасна слика добив откако ги погледнав сликите. ЛОЛ. :pos:
Инаку, не знам шо сте изненадени што такви лични кобили влегле во конкуренција. Убавите и паметните не се пријавуваат на такви пет-парачки, кафанско-меански ИЗБОРИ ЗА МИС! :pos:

Алал да им е на организаторите. Алал!

%211.jpg

Оваа ми личи на едно кученце кај мене у мало,ма кученцето е послатко

Нели ви е невкусно вака јавно да го навредувате физичкиот изглед на луѓето??? :Ѕ :Ѕ :Ѕ

Нели ви е невкусно вака јавно да го навредувате физичкиот изглед на луѓето??? :Ѕ :Ѕ :Ѕ
Зошто невкусно? Сами си се пријавиле, сега нека трпат бруки.:)

Уф колку ми е мило што не гледав... барем мирно си спиев.
Не знам дали ќе склопев око, ако гледав Мис Зомби 07(какви ругоби:nesvest: ).

Реално гледано убавите девојки кои што се стварно нешто имаат дечковци кои не им дозволуваат да се пријават за мисици...за девојкиве да не праиме муабет и покрај толку многу фотошоп девојкиве излегоа ФОТОШОК:nesum:и кај ја најдов темава на сред јадење, ми се расипа доручекот

Еве ја победничката.. селска фаца нели??

1.jpg

па од Крива Паланка е,учеше у Штип педагошка...слушајте сеа сите оти гледам сите грдосија,ваква/онаква... девојката е убава ама сепак мислам оти не е за мис,искрено... и згодна е и се убаво... ама ипак мислам оти има поарни жени за на мис од неа...а дека е грдосија, не би рекол...
пс. на оваа слика стварно личе на бугарска пеачка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom