Мис на Македонија 2007

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јана е супер женска, поготово во живо и на плажа :wink:
А вие сите љубоморни мојте вода да и носите и да ја прашате дали сакат уште! Така да си знајте! :tapp::tapp::tapp:
Браво Јана!

Чекај малку, печатна грешка е ова или стварно е 171 висока?

Ебати манекенките, јас сум повисока од неа...

Would you marry me? :pipi:

Него шала на страна, вчера кое смеење паднало со тоа Топ Моделс...
Резили, резили... од водители, организација, модели. Јас мислев некоја нова варијанта на скриена камера, тоа да ти било избор за Мис!

сФашта.

е викам ја shit e се :kesa: па уште и по светон не гледаат со грдосиине на чело абе да РЕЗИЛИ:kesa::kesa::kesa: ни организација , ни модели ни пминки ни облеки бе ауууу

Значи затоа ти Ива не се пријавуваш на избор за убавина, окзз. Претпоставував зошто, ама сега се уверив дека го делиме ставот.

Абе таа Јана се мислам заврши со мене во генерација во Карев само во друг клас. Девојката има навистина убаво, мило и слатко лице ама човече бе даска е за мис треба барем да има пристојна големина на гради.

Абе таа Јана се мислам заврши со мене во генерација во Карев само во друг клас. Девојката има навистина убаво, мило и слатко лице ама човече бе даска е за мис треба барем да има пристојна големина на гради.

Е мањак бе само у цицки да се гледало :pos2:

Se iznacitav sve i svasta za nasata Miss na Makedonija. Bev edna od tie sto go gleda prenosot i taka ne sum se smeela odamna. Gluposta na Natali Grubovic ili Glupovic koj kako saka i na onaa Marijana sto nema ni edna aktivna mozocna kelija ne mozam da gi komentiram zasto kje zabegam. A za misicata sto da kazam. Eve vi go podolu linkot do oficijalnta strana na miss na svet pa videte sto prakjame nie a sto svetot. Devojceto si e ubavo fala bogu ama ne e materijal za mis. Nema gradi, nema oblini nema zenstvenost. Samo slatka faca ama tamu se bara malku povekje od slatka faca. Tamu se bara pojava. Sepak poglednete go sajtot pa kje vidite deka e podobro makedonija i da ne ucestvuva voopsto.

http://www.missworld.tv/

Во Македонија има квалитетни девојки што имаат да понудат нешто повеќе од "убавициве" ама според ова досега што се случува со нашиве избори мислам дека треба да имаш чичко или вујко што е некоја фаца во државава за да успееш.... Зборувам за успех тука во Македонија кој резултира со голем неуспех надвор од неа. Болно но вистинито....

Чим на некоја цура и треба признание Мис... значи дека се сомнева во својата убавива.. значи.... не викам дека е грда... ама не викам ни дека е убава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom