Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Гледајте вака. Јa имам DotA и warcraft frozen throne и сеа ми вика дека треба да ја имам и warcraft 3 за да може да се игра а јас ќе имам една warcraft 3:reign of chaos. дали ќе работи frozen throne ако ја инсталирам reign of chaos?:cuc: :cuc:

прво ја инсталираш warcraft 3: reign of chaos а после frozen throne па пачо за дота и готово

yoo luge daj kazete ot kaj da zeam emuator za PS2 aj mi treba itno

edit by mac))....темава не е за кракови барање...

edit by mac))....нема тука место за кракови и сериски.Забрането е тоа со закон

Андроник напиша:
Имаш еден овде.

Друг имаш овде. За овој ќе ти требаат плагини и Playstayion BIOS.

Еве уште еден овде.

Исто така овде имаш овде.

Одбери и снајди се.
Ниедно не ми помогна. Ај те молам да ми ставиш линк само да го симнам програмот. Првиот од овие не работи а другите ме шетаат низ милион прозорци, барав и на гугл и не можев да најдам нешто конкретно.
Плис ако можеш, помогни ми!

Ergonomis напиша:
Kade mozam free da ja downloadiram Cake Mania full ,a ne trial version besplatno ili pak crack kade da najdam najdiv na nekoi mesta ama sekade baraat pari.Tnx
ПРобај преку п2п.

Mi treba pomos za Sudden Strike2
Problemot e toa sto koga ke ja instaliram igrata i krakuvam, koga ke ja uklucam, posle prvata reklama mi se pojavuva crn ekran i ne mi go pokazuva menito
Blagodaram za pomosta odnapred

Lock On

Играва е симулација со борбени авиони (денешни).
Е сега мене мислата ми беше дали знае некој од каде можам да ја симнам бесплатно, нека ми даде линк по пп

На многу игри кај подесувањата за графика има опција Antialiasing. Е сега може да се подеси на Off, x2, x4, x8, x16. Што всушност е оваа опција? Сум пробал на сите и не осеќам некоја разлика. Освен кога е на појако ставено ми сецка по малку.
Ај некој што знае нешто повеќе за оваа опција нека пише.

Не знам што му стана на компјутеров мој. Не работев на него 10 дена и се шекна. Еве што е мојот проблем: Кога ке уклучам некоја игра, компјутерот ми се кочи, а додека работам на десктопот или сум на интернет не ми се кочи. Го преинсталирав виндоусот, ама пак исто. Што може да е проблемот?
Може некој да ми помогне?
Фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom