Bicider , pozdrav.:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:helou: Ама нешо не ме коментираш :smir:Bicider , pozdrav.:salut:
Не сум прочитал подобра квалификација за дегенот Латас!
А и Шеќеринска што си замислува? Дека ќе ја вклучат директно во вести за да ја критикува телевизијата и очекува некој да и’ каже: Благодарам г-ѓо Шеќеринска на вашето јавување!?
Не се нервирај толку дете ти штети на лепота :wink: Види веќе на сите им е јасно дека конечно во Македонија се случува дакриминализација (слободно читај десдсмизација) на Македонското општество. А на криминалните (слободно читај сдсм-овските) структури тоа никако не им иде во корист. Од една банда како сдсм нешто друго освен гомненици не ни може да се очекува. Она што мене ме нервира во целава ситуација е што импотентиве од власта се тотално бесполезни.Svetvid.. najiskreno a sto ti lici celava moronska parodija sto probuvaat ocjnicki da ja prezentiraat jas sum zbesnat i sokiran od vekje neznam i zbor sto da pisam za edni pateticni foteljasi sto gragjanite gi smetaat za neznam vtororazredni covecki sustestva, bez dovolno setila da absorbiraat i procesiraat vistia i realnost .. ili ednostavno sto sakaat samo nivnata realnost da ja gledaat neznam navistina sum totaly pissed .. pa toa LDP-cinata s[pikerot bil kriv boze sacuvaj i prosti im ne tolku niv kolku na nivnite pkolenija
Мда личи на добро координиран psy-ops. Еве и денеска ован манасиевски на прес се обиде да поентира на грб на онаа будала спикер на парламентот. Смешно е шо и не мораш да бидеш некој вешт манипулатор за успешно да водиш специјална војна против мекушине од власта!