Кој мобилен е подобар

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар

• Вкупно гласачи
    210
Kolku mega pikseli ima?mojov e so 1.3 i vadi sliki taman ko sto mi trebaat,a koga se razvivaat se solidni,ne sum profesionalec pa da mi treba koj znae sto.

Незнам зошто се замарате со скапи телефони само да се перчите дека бил скап, имал камера и еден куп функции. Мобилниот телефон е само за едно наменет да се јавиш/јават или да испратиш/примиш СМС пораки. Значи за тие две функции најважно е да е издржлива батеријата и да има добар сигнал, а другото се се глупости.

vardarce напиша:
Незнам зошто се замарате со скапи телефони само да се перчите дека бил скап, имал камера и еден куп функции. Мобилниот телефон е само за едно наменет да се јавиш/јават или да испратиш/примиш СМС пораки. Значи за тие две функции најважно е да е издржлива батеријата и да има добар сигнал, а другото се се глупости.

мај мен. ја планирам да си зеам некој цигла олд скул со црно бел дисплеј..

vardarce напиша:

ami sea ti ako imash samo za toa potrebi, vred ;)

Анкетното прашање е помалку непрецизно. Нема модели, нема насока според кој критериум, односно опции би го дале своето мислење. Секој има барем за нијанса поразлични барања кој очекува една мобиљка да му ги задоволи.Според тоа, јас гласав водејки се според моите потреби кои се доста скромни. Значи, стабилна мрежа и во најдлабоки дупки, издржлива батерија, тастатура што ке овозможи брзо типкање на смс пораки, и едноставен софтвер....-Се разбира, и цена!

vardarce напиша:
Вардарче, многу се согласувам со тебе. Ако ми треба камера, ке купам камера, не мобилен. Мобилен со камера-немаш ни добра камера, ни добар мобилен! Никогаш не сум сакал хибридни производи.

vardarce напиша:
Грешиш. Некој не се замара, на некого тие можности на телефонот му се и раелна потреба. Која е намената на џебен компјутер или PDA? Зошто да купуваш две кога можеш едно? Или таквите луѓе глумат само лудило? Никој нема потреба, сите само се фураат...

А јес да има и такву копиљаци...

P800 ми беше најкомплетниот телефон кој сум го имал. Симбиан оперативниот систем и неговите неограничени можности за компатибилност со Мајкрософт апликации и тоа како ми се нашле досега. Офис пакетот кој го имав инсталирано ми се нашол и тоа како кога сум бил во зорт и брзање, а го имам користено и како алатка и во нормални ситуации.

Nokia definitivno e najbolji telefon(mobilen) sto se ima napraveno vo svetot.

не нокија...туку нокиа...бтњ

не бтњ туку бтв!

му рекло магарето на зајакот дека му се големи јајцата

јас најзадоволен сум бил од мицубиши триум марс. Човече смрт немаше, да не продава некој таков?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom