Божино
4815162342
I Think I've Fallen In Love:nesum:BMW
Еве и причина...
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I Think I've Fallen In Love:nesum:BMW
Еве и причина...
![]()
![]()
![]()
Паа... би можело да се нарече лимузина со лик на теренец..? нели?Sigurno ne e limuzinaIli e?A moze i dvosed da e ili pa kabriolet
ne se zaebavaj be,sto moze da e Q7 ako ne e terenec?
Е зашо бе?BMW is for pussies people...
Паа... би можело да се нарече лимузина со лик на теренец..? нели?
Или пак од се по нешто, па на крај ништо:wink: (според мене ова)
Ај вака, кога ке ги соберам 50.000 евра (да, да, да..), ке го купам па ќе те викнам да го повозиме во планина...Се кладиме дека нема да ја искачи првата угорнина?
Оф топик: Ако сакаш баш теренец, купи хамер H1 или лада нива. А ако сакаш фаца и моќ ке купиш porsche cayenne:
![]()
еве ти и за споредба со Q7
![]()
И јас се имам возено во Q7 затоа и кажав дека не го бива- мене ми делуваше моќно, но тромаво...Drugar mnogu mi e nekako smesno ova sto go zboris,audi za zenskipa ne e peugeot be.Sum se vozel vo Q7,ima eden moj drugar od veles i uste eden od radovis,dzipot e vrvot na terencite.Lada niva moze ke se iskaci na nekoi mesta kaj sto drugite ke zaglavat Hummer H2 e samo izgled,vidov sto napravi na Dakar,primeti i samiot,lada niva ima mali dimenzii i zatoa iskocuva,sigurno ne e poradi motorot sto go ima,a hummer e ogromen i malku potesko za nego.Koga bi biral pomegu Audi Q7,Porsche Cayenne i BMW X5 bi odbral bez razmisluvanje Audi Q7 a na vtoro mesto bi bilo Porscheto.Nemora da go vozis Q7 samo sedni vo nego da te povozat i ke go imas istoto mislenje,a od ovie ne sum se vozel samo vo Porsche Cayenne,go imam samo razgledauvano vnatre.Inaku Gledam sakas BMW,pred pola godina imav BMW 530 TDI 2000ta godina i Audi A4 1.8t 1998godina,(audito uste go imam),BWTo imase motor so 6cilindri 3.0 TDI i sigurno imase nad 200konja,audito e 1.8T so 4 cilindri i 20 ventila i 180konja quattro,Audito bese za mala nijansa pobrzo na start a na krajna brzina i dvete bea isti
Kazi mi sea zosto mislis deka audito e zenska kola koga so poslab motor e pobrzo od BMW to,poradi koja pricina mislis deka e selska kola,ima pomala potrosuvacka od BMW to a pobrzi se,za mene imaat poubava linija,ne sakam da zborime za stabilnost na pr vo krivini, ili slicno,zimno vreme so BMW to mozes da sedis samo vo garaza...neznam izgleda povrsno gi gledas rabotite i slusas drugi nekoi sto vikaat BMW BMW,vidi go samo noviot model na Audi R8,vidi gi site modeli na RS site se pojaki od M-seriess,nema logika zosto da e zenska:helou: