Што би избрале помеѓу Ауди, Мерцедес и БМВ?

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Сите три марки на возила се сон, а моментално би избрал mercedes c clasa

ПА зависи од моделот ама сепак мислам дека најпрво би земал мерцедес па БМВ па ауди.Сепак и со Ауди би бил пресреќен.:)

1.мерцедес на прво место;
36_1_33.gif

2.BMW на второ.
а ауди...хм...ноу тејнкс:wink:

tuning_bmw_1series_rieger.JPG

Attachments

• moeto  bebence.jpg
    moeto bebence.jpg
    30,5 KB · Прегледи: 47
BMW ок,разбирам за 5ката,3ката,7цата,6ката ама за ова кецов не можам да сватам.Мораа ли баварциве да се фалат дека имаат сјајни мотори во таа класа.1 серијата е прескапа,20 и кусур илјади еврона така беше!
ОФ-топик-Иначе најголем промашак на БМВ според мене е М1.Нешто соработка со ламбуџини ли,со ферари ли беше,ама ептен срање испаднало!

bmw-m1-side-1_115.jpg

ова е прва и последна утка на момците од М одделот на BMW.

BMW е најефтиното од наведените.

Ауди ти е VW во скап костум.

Мерцедес си е приказна за себе.

Би избрал BMW заради перформансите, парите што ги плаќам за нив, а и историјата на марката BMW, значи не заради тренд имиџот.

AUDI ми се допаѓа бидејки е чедо на Volkswagen, што значи НИКОГАШ нема да ме боли главата од него.

Mercedes да, многу ме привлекува, ама цената за резервни делови е ...изгор!

Jas najisreno porano sakav BMW,bev vljuben vo BMW M Series i uste gi sakam,samo nekako Audi se poveke i poveke se podobruvaat,site novi modeli na Audi za mene se stvarno extra i najmnogu gi zasakav za RS modelite,gledam emisii i primetuvam deka M Series nema sansi so RS na Audi.Baram vase mislenje:)moze na vas mercedes ke vi prai merak
ima 2 koli na svetot:mercedes i ostanatite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom