Свети Николе

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
Ебаго шо не е загаден, нема вода за пиење. :kesa: И, највисока стапка на заболени од карцином има во Свети Николе. :toe:

E SEA VAKA CICO DA VI KAZI
sv. NIKOLE -KAKO IME NA GRAD UBAVO NE VELAM NE AMA KAKO GRAD t.e GRACE A MOZI I SELO.2 KVADRATI MESTO CE GO FALIME I KOLKU SO ZNAM SETO METALCI TE TAMU MISLAM OD POMLADIVE HAHHAHA. NASELBAVA MOJA E POGOLEMA OD OTA GRATCE AJ DA GO RECIME AMA NE E :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас па многу си го сакам Св.Николе, често одам за викенди таму, а преку лето имам навика да останам и по цел месец. Еве претходниов викенд бев, излегував во Интермецо и Арт, а потоа во Лајт. Интересно е, а уште си е паркот шема за шетање. Убаво, мало и мирно гратче.

Денеска е ослободувањето на Свети Николе, празник на градот.

Добро градче е Свети Николе. Имам идено неколку пати. Мајка ми е од таму. И Свети Николе и селата околу него се пријатни за посета.

Во Св.Николе го имав најјакото пијанство во мојот живот.:)
Ми се свиѓа градот, се познавам со неколку фаци од таму, и сите се мавнати, во позитивна смисла.

Добро градче е Свети Николе. Имам идено неколку пати. Мајка ми е од таму. И Свети Николе и селата околу него се пријатни за посета.
По забеган и по глуп град од св.николе нема !!!

mickey,
Јас сум од Св.Николе.Свети Николе може да не ти чини само ако си уфилман,само ако си лошо расположен или недружељубив тип.Закон е.Шемата е по нашки чаршија-5-6 кафичи,ноќен бар,парк,плоштад.Сите се таму.Сите се ОК.А и ми се допаѓа шо нема Албанци,ај да не звучам националистички,ама не бива.Се е ОК.

mickey,
Јас сум од Св.Николе.Свети Николе може да не ти чини само ако си уфилман,само ако си лошо расположен или недружељубив тип.Закон е.Шемата е по нашки чаршија-5-6 кафичи,ноќен бар,парк,плоштад.Сите се таму.Сите се ОК.А и ми се допаѓа шо нема Албанци,ај да не звучам националистички,ама не бива.Се е ОК.
Нај чист ентнички град во Македонија е Пробиштип со 99% македонци. Градо не ми се свиѓа, народо што живее во Св.Николе е влезен во филм како да се фатиле бога за муда затоа не ми се свига како град.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom