За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
би ја облекол цела во бело дефинитвно, а тоа би изгледало вака !!!

http://farm3.static.flickr.com/2549/3700168269_4187d8a91a.jpg?v=0
3700168269_4187d8a91a.jpg

:helou:

Машко би облекла најверојатно вака
eddie-vedder.jpg
eddie_vedder.jpg
shannon.jpg

За девојче:
BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmJHclQtZFBsM1JHcmNvTUhfQWhqS0EAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

SuperStock_1439R-503068.jpg
едноставно ... темна фармерка скроз обична. конверс старки во прикладна боја, еднобојна маица скроз обична ( не да е рамбовка, во никој случај то...) и ак е ладно карирана кошула подвиткана во ракајте... оооооооо:pipi::pipi::pipi: и некоја олд скул цвикера да мавнит и кожна врвка на лева рака , а на десна марама. и ак се најт некој ваков , нек се пријавит , ќе го мажам . ВЕДНАШ!

Како би ја облекол????!?!?!?! Ако оставиш на мене да ја облечам, гола ќе остане кутрата.:pos:
Па што, така си е најубава:pos2:

Сејм хиар:nesum:

Може ли вака: вие други облекувајте, јас и Џастис ќе соблекуваме :toe:

Нека се облече како сака,што па јас да го облекувам...е сега за соблекување................

1-3464845-5217-t.jpg
KAT2-A.jpg

:drk:

Обожавам женски облечени во широки панталони, дукс. А и како на втората слика со сукниче, дукс и чизмете . Па па па :drk:

Уф, дефинитивно би го облекла во кошулче, кравата, некои темно тегет панталони или ептен ако се буни може и фармерки темни да облече:icon_lol:. И готово, после си паѓам во несвест. :vozbud:

Зошто побогу би ја облекувал?? Мене ми е целта да ја соблечам, не да ја облекувам.

Но ако морам, би ја облекол во see through tank top, tight miniskirt, stiletto high heels!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom