Риболов

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
dc021b03f1f29739b67fbed6e80d9b57.jpg

Once again. Во живо :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стрежево денес ШТАМА,дали промената на време за утре го донесе овај резултат...........IMG_20151006_153354.jpg IMG_20151006_162432.jpg IMG_20151006_162442.jpg

Drugari ribolovci,edna mala anketa.Na sto ,,stil,, sakate najvekje da lovite,dali na tapa,na olovo,na blinker,na musica,na vobler?
Moj licen favorit bil i kje si ostane tapa.

на тапа е најинтересно, најспортски се осеќаш, на длабинско обично удира поголема риба па во носењето накај тебе не знаеш што е,колкаво е :) спинот и мушичарењето се повеќе сезонски би рекол, не ме привлекуваат толку,ама од време на време ги применувам за штука и за клен

Користете ги последните денови бидејќи после нема ловење до април. Иначе мој фаворит е тапа и дубинсико на добра дубина голема хранилка и малце среќа се лови голем плен.

на тапа е најинтересно, најспортски се осеќаш, на длабинско обично удира поголема риба па во носењето накај тебе не знаеш што е,колкаво е :) спинот и мушичарењето се повеќе сезонски би рекол, не ме привлекуваат толку,ама од време на време ги применувам за штука и за клен
Ako ne e tajna kaj brkas stuka?

Луѓе имам фонтана внатре чувам риби. Сакам да направам мрестилиште и да купам 3-4 кила подмладок на крап има некој по стручен да ми објасни се што и како иде

темата е за спортски риболов.........мрестилиште за крап се прави СЕ да му биде како природна средина накратко од мене,не сум поточно запознаен со спецификациите,подобро да побараш помош на гугл или друга тема :)

@DarkCore^ Немам јас со што да се фалам,едино пред 3-4 години еден 3,5 кила друго големо немам.Мада не сум баш крапџија,досано ми е да оставам трските и да чекам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom