Фан Клуб: Португалија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Да видиме што ќе направат денеска швајцарците, па потоа ќе правиме калкулации кој резултат во последното коло највеќе им одговара на Португалија.
А која е поврзаноста на Португалија и Швајцарија?

^Поврзаноста е тоа што ако Швајцарија тепа или игра нерешено има големи шанси да заврши прва,а ако оди се по планот Шпанија ќе биде втора.Е кога ќе го знаат тоа ќе му ја пуштат на Бразил пошто ако го победат Шпанија ќе им ебе матер со све Роналдо заедно.Капираш?

Попуштање на СП:pop:

^ Така доаѓа зборот,инаку и да сакаат неможат пошто не се толку сигурни дека Шпанија ќе ја мине групата или уште полошо ако Швајцарија извади бод сега дали ќе бидат први или втори.Како и да е мене ми е сеедно.Дали Бразил или Португалија,секако дека Шпанија ќе ги разреши.

Каков гол даде жити све?
Па треба да си мајстор да имаш осет и со грб и со глава,можеби имаше малце среќа али факт е дека мајсторски се извади од таа ситуаиција!!Иначе после поразов на Швајцариа сеа и Шпанија има шанси за 1 место ако ги тепа и Кондурас(најмалце со 3 гола разлка) и на крај да го тепа Чиле така Шпанија ке биде прва а Чиле 2

Иначе Роналдо е прогласен за играч на натпреварот.

ovie portogalcite se zaboravija majkata
kolku i da ne sakav da minat ponatamu sepak ke odat :)

26710_137279612956026_100000219657572_425686_778280_n.jpg

26710_137280092955978_100000219657572_425697_5782597_n.jpg

26710_137279619622692_100000219657572_425687_1228288_n.jpg

:tv:

Би било добро да се избегнат Шпанците во осминафиналето, но ништо нема да се знае се до последните моменти. Па и Шпанија нека биде, мислам дека Португалија има сили да им се спротивстави. Пепе ќе може да заигра до крајот на првенствово или потешко ?

Деко и дефинитивно нема да игра против Бразил, откако го пропуштил последниот тренинг пред натпреварот со Бразил. Подобро вака, нека заздрави скроз, ќе биде многу потребен во понатамошната фаза натпреварувањеto.

@Pinturicio Пепе е 100% фит, можеше да заигра и на почетокот на првенството, но најверојатно Квеироз не сака да го игра него бидејќи скоро цела сезона беше повреден, и сега е во многу слаба форма.

^ Така доаѓа зборот,инаку и да сакаат неможат пошто не се толку сигурни дека Шпанија ќе ја мине групата или уште полошо ако Швајцарија извади бод сега дали ќе бидат први или втори.Како и да е мене ми е сеедно.Дали Бразил или Португалија,секако дека Шпанија ќе ги разреши.

:pos:

Пепе стартер денеска на местото на Педро Мендес. :)

Официјални единаесетмина:

Eduardo

R. Costa - Carvalho - B.Alves - Duda

Tiago - Pepe - Raul Meireles

Danny - Ronaldo - Fabio Coentrao

Força Portugal !

Најпедерски момент на натпреварот Хуан со рака кога ја удри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom