Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Si gledas mnogu kriminalisticki filmovi.Cela drzava ja napravi kodosi i toa bugarski. Nema druga rabota Bugarija,ke se zanimava so nas.Pa i tie si imaat problemi ama uspesno si gi resavaat.Nemaa leb da jadat i se prodavaa za edna "crvena" ama veke so godini se vo EU i NATO. Aj na zdravje !Види во какво време е реактивирана темава. Слатко.
Да им е*бам мајката на сите дебилоидни и шизофренични поддржувачи на шупачката идеологија на СДСМ која во периодот кога 30 илјади луѓе застанаа еден покрај друг да се поддржат меѓусебно наместо да се пикаат по шупи и со ракија да се тапшаат по рамо дека бугарофили и комуњари ни ја уништуваат, рекоа “тој потег не беше исправен“.
Сега откако личните фрустрации кон сините ги исфрлив да ги исфрлами кон овие другите.
Одамна знам за пробугарскиот став на ВМРО и ми пречи исто колку и оној на сините. Дегенски продадени гзови кои се ментално ретардирани бидејќи како деца нивните татковци ги е*еле гледајќи олимпијада каде бугарите сеуште се “наши“, како и словенците впрочем.
За повеќето не знам, но дел од поблиската фамилија на Никола Димитров била во мојот дом за прв и последен пат и сум присуствувал на неуспешен обид за наметнување пробугарски став. Тоа е како јеховин сведок да ти влезе дома 3 недели по неговото преобратување... чуда ќе ти каже од што ќе ти се крене главата. Сер*ње до Ѓуешево и назад.
Од време на време дури и помислувам дека целава оваа наша моментална влада чиј рејтинг е до небо е само дел од вековната бугарска пропаганда која постојано се служи со истите методи, уфрлање на свои играчи во нашите редови, па не ме чуди и целата постава да е бугарска и да работи за исклучиво бугарски интереси.
Гом*а се се` тоа... све им е*ам...
Едно ме интересира. Тодор Александров тврдат дека бил вмешан во ликвидацијата на Ѓорче Петров. Подоцна се јавува како еден од најголемите борци за Македонија. Што е вистина за него?/??Ако може некој барем у кратки црти.
Едно ме интересира. Тодор Александров тврдат дека бил вмешан во ликвидацијата на Ѓорче Петров. Подоцна се јавува како еден од најголемите борци за Македонија. Што е вистина за него?/??Ако може некој барем у кратки црти.