Дали свирите некој инструмент?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Свирам на гитара а имам свирено а сакам и да се научам бас(знам понешто ама онака почетнички)

Свирам на гитара а имам свирено а сакам и да се научам бас(знам понешто ама онака почетнички)
Ако знаеш гитара ќе знаеш и бас :)
Освен за акордите, у денешно време многу малце басисти учат акорди.

еве,почнав да одам на часови по бубњеви,денеска ми е втор час!=)па се надевам на најдобро.

Cukam na tarambuka i djembe (afrikanska verzija) i mnogu sakam da cukam na tapani , ama nema :raz:

Знам на гитара да го отсвирам почетокот на By The Way и Nothing Else Metters.хеххе толку од мене :helou:

Јас завршив соло пеење ... и свирам клавир.

Sviram na klavir odusevuvam se zivo i divo okolu mene i pobudujem sve sto je zaspalo :vozbud:

Свирев клавир. Ама се откажав после 3 години, глупо суштество бе.

klavir... neso pocnav i gitara da ucam, akusticna, drnkam po doma, ali bolat prstite be od zicite ako ne svires non stop... vaka klavir, ni prsti me bolat, ednostavno uzivam go obozavam klavirot.

Свирев клавир. Ама се откажав после 3 години, глупо суштество бе.

и јас слично. Само шо јас сајзер свирев, негде 4-5 години, можи и појќе. И прекинав, идиот.
Арно ама, лани се погоди цимерката да има сајзер, па се реактивирав :).
Па сеа иам план ко ќе дојдам до пари да си купам некое посолидно сајзерче :vozbud:.

Така да , ако имаш ќеф никогаш не е касно :)

Основно музичко образование имам. Свирев клавир и имам солидно познавање од музичката теорија.

Не отидов средно музичко ниту факс.

Планирам догодина паралелни студии да земам и за музичка академија.

Освен клавир знам и гитара, бас нешто фаќам и тапани но не до толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom