Дали свирите некој инструмент?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
па тие децата на Узун да не се бољи, јас идев едно 3 години кај него имаше еден наводно на изглед изглеаше интелигентно јас кога се запишав он беше втор степен а јас кога завршив он беше трет степен јас бев на почеток на 4ти степен и покрај тоа што и јас заостанував... замисли он колку би бил заостанат...
малце офф топик, што значење ти има аватарот?

Да свиркам на клавир од 2 оддддделение, хармоника (пошто брат ми учеше та и јас се научив така самичка),дома си свиркам на синтисајзер......а минатата година почнав и гитара да учам.Стиганв до некаде....ама си отиде професорката....и останав пак не научена.....за жал...А би сакала да научам да свирам на виолина...ама велат дека било касно веке.....пу јаз„к

Si svrkam gitara i si uzivam

Ја више три години... Гитара офкорс. :kez:

Maндолина :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
и клавир со една рака :zver::baeh:

со една рака? уау... се прашувам што свириш со една рака? билјана платно белееше или доремифа ми до ре, ремифасол фа ре ми, ми-ми-ми-ми ре до ла, итн... не знам ја забораив песната одамна ја неам сиврено...
џуст кидинг.

Епа со да кажам , свирам drums , и мислам дека сум многу добар :aplauz:
усфари свириме со бенд во Гевгелија , така да за таму сме Закон ! :))

Научив да свирам гитара пред едно 6-7 години ваљда има, си свируцкам по дома уште, али не толку интензивно. Иначе свиревме у гаража кај еден другар едно време, ја после на тапани научив да лупам, па така ротирав у поставата (као Бенитез Ливерпул што ги ротира цело време :)), иаме и два пати свирено на бруцошка забава на ЕТФ, сегашно ФЕИТ :), и така. Скромна концертографија, у секој случај. :)

sviram na gitara 7 meseci i toa solidno sviram

Сега не, но во основно свирев на клавир и завршив основно музичко училиште (7години)
а како го завршив???????????

едвај :):):)

ja svirev sintisajzer na vremeto ama mi se rasipa i od togas ne fativ :(

Почнав до пред 3 месеца да свирам на синтисајзер,ја научив requiem for a dream,но синтисајзерот ми е така ненормален(од пазарче 300-400 ден. за тие пари тоа ти е)вади некои ванземаљски звуци и многу се нервирам.Дедо ми има клавир,ама ме мрзи коа ке научам некоја песна да идам докај дедо ми па да свирам таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom