Дали свирите некој инструмент?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Necrophilia напиша:
се знаеме??? иначе ја немам долгооо време.

сега имам у план да си купам Jackson JS30 Kelly Black, ima dve varijanti, da podsoberam nekoj denar okolu 300 evra ke me kosta.

Не не, не се знаеме :) едно време стаи слика од тебе со Џексонката DR-7 па те прашуем дали ја имаш уште, таа е една од најдобрите гитари шо сум ги сфирел. Duncan Design магнетчињата, копаат! А иначе, ова гитарчево шо сакаш да го земеш добро е, али шознам, нејќам ја вакви форми, поише сум за стандард. :)

аааа можда пред да се случи холокаустот така????

sviram na gajda i klarinet:P.............na gitara sviram....ama namervam da naucam na gajda :P

се гитаристи... ова најверојатно по стапките на Влатко изглеа идат децава... така кај мене у фискултурно победија Кометал неколку пати на еворпско и сите женски станаа ракометарки.

Necrophilia напиша:
се гитаристи... ова најверојатно по стапките на Влатко изглеа идат децава... така кај мене у фискултурно победија Кометал неколку пати на еворпско и сите женски станаа ракометарки.

Глупости... Само Влако свири гитара у цел свет?

Piano, usna armonika i tarabuka od iran

А бе труп сум за свирење, ама од секогаш сум сакал да свирам на гитара, можеби некогаш ке ми се оствари

Necrophilia напиша:

Ова не ти требаше...:tapp:

свирам на клавир...одев на музичко три години ама ме мрзеше и не го доодив...

а сеа иам само една освнова-тоа и ми треба...

Necrophilia напиша:

ja koga svirev ti u peleni se setase.........:tapp:

sviram na mnogu: klavir, gitara, bass, mandolina. Sepak, ima muzicari megu nas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom