Дали свирите некој инструмент?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Можеме Кајгана Бенд да напрајме...

уствари шо велите на следната пијанка да земеме ние гитарите и др инструменти и да свириме... уствари шо зборам јас шо ке свириме? јас освен Панк и Метал друго не знам...

Не ама сакам да свирам на Гитарче

хахха... без пијано можеш тапанар само да бидеш.

бајдвеј Лоу, не ти го сфатив претходниот пост.

Necrophilia напиша:
хахха... без пијано можеш тапанар само да бидеш.

бајдвеј Лоу, не ти го сфатив претходниот пост.
sto sakav da kazam... .....pa tezok ego sum i ne ke mozez da se vozdrzez da mi ja puknes nekad edna, ali za da ne mi ja puknes edna ti treba respekt a po postovite smetam deka toa ti fali.........:vozbud::drk::vozbud:

sfati sea??ali i ja tek sega sfakjam......:helou:

хаххахаа... абе кажи ми МкМетал не праат појке журки во твојот локал? порано ми текнува Пецо скоро секој месец праеше добра забава ептен убаво си поминувавме... сега незнам некое асално место во Скопје за искачање...

Necrophilia напиша:
хаххахаа... абе кажи ми МкМетал не праат појке журки во твојот локал? порано ми текнува Пецо скоро секој месец праеше добра забава ептен убаво си поминувавме... сега незнам некое асално место во Скопје за искачање...

ne go drzam vise druze......eeeeeee ama me fati sea nostalgija....:nesum:

уште еден гитарист во кајгана бендот. Абе ви велам јас ке му напрајме конкуренција некад на Петковски или Узун.

Necrophilia напиша:
уште еден гитарист во кајгана бендот. Абе ви велам јас ке му напрајме конкуренција некад на Петковски или Узун.

Ah so gitaristka kako mene daleku ke stignete.. xaxaxax

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom