Марчело

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
MARCHELO 4EVER...premnogu e genijalen a edo i frenki iskreno nemozat so nego...
ednostavno deckoto si e prica za sebe, a da tretiot album sto mu iskoci ne bese rap ko prethodnite dva ali deckoto pokaza sto e prav raper, u testament znaci naprai partali pokaza, mislam taa pesna ke stoi mnogu vreme ,
za lirikite mozam samo so eminem da go sporedam...ednostavno covekot mi e idol.A sea na ovoj 17 sto projde zabelezav deka u Makedonija on imal dosta publika, jeste da poise dojdoa za transot ali grupata so bese za Marchelo svaka respekt(znaci nikoj u mkd nemoze da naprai takva atmosfera za samo 45-50 minuti)ajt pozz sea otidov da ja vrtam"podzemlje" 1L MARCHELO...

zapazete genije zver e covekot samo zapazete go videovo (za site sto nemaat zivot i sto kenjaat po net...)

со Маајка и Френки не се мери ништо... текстови имаат ненормални значи за текстови и марчело е супер... ама Едо
аа брзина?

а пак марчелово последно мноогу ме јаде со

со Маајка и Френки не се мери ништо... текстови имаат ненормални значи за текстови и марчело е супер... ама Едо
Зависи што бараш во текст.
За некои можеби на Слаткар текстовите се најдобри, ако си женско, имаш 14 години и по пат си ментално ретардиран.
Марчело има подлабока суштина во текстовите, песните и текстовите му се спремани до перфекција, одлични пораки испраќа преку некои свои песни и стварно се гледа дека е многу начитан.
Во тој поглед НИКОЈ не може да се мери со него, ни на Балканот, ни пошироко.

Зависи што бараш во текст.
За некои можеби на Слаткар текстовите се најдобри, ако си женско, имаш 14 години и по пат си ментално ретардиран.
Марчело има подлабока суштина во текстовите, песните и текстовите му се спремани до перфекција, одлични пораки испраќа преку некои свои песни и стварно се гледа дека е многу начитан.
Во тој поглед НИКОЈ не може да се мери со него, ни на Балканот, ни пошироко.
секој си има своја поента во песните... а на пр Едо и Френки имаат многу или заебанции или да речам за нашава ситуација... политики ова она... сепак Маајка FTW!

Две промо сингл песни од идниот албум на Марчело - „Деца & Сунце“
Вреди да се слушне...

Најдобар рапер во Европа. Марчело Де Факто !!!!!

Нема што да се каже, и новиов албум сега што му искочи „Деца и Сунце„ прави партали, меѓу најдобрите ако не и најдобар рапер во моментов

кој даде линк да го симнам, вечно благодарен ќе бидам...

moze da se najde nekoj torrent za cela diskografija negova? Dobar e noviov album osobeno

На Youtube под секој клип од овој user има линк за симнување.

Многу јак рапер..нема што..ме мотивираат неговиве песни

која приказна...
"Ovde dole - gde su maske spržene, obrazi goli,
odraz ne boli otkad sve stoji, tu je moj mir."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom