Кој би бил вашиот CS DreamTeam?

Pa Jas Samo Jas I Ludiot Konj Ne Mi trebat poveke zs Drugite se site Botovi

Pa Jas Samo Jas I Ludiot Konj Ne Mi trebat poveke zs Drugite se site Botovi
wow...
па изиграјте една цв со симплех , кој знае , може ке тепате , или уште подобро , на WCGq пријавете се , можи ке одите..:pos2:

BaD GiRl игра добро, for a 12 year old girl. Не требало во таа постава да ја ставиш. :pipi: Кис4е.

KE TI GO OBESIME!!!

pa vaka jas,toninter(mn jak strateg e!i igrac se razbira),SBEPOT(najak mislam na serverite e,shorty(awp master),alaK

shorty ako e najjak jas sum PROF.dr GIGE.....ZA CS!!!!odi be kolku ima pojaki od nego odi vidi na /top15 i kazi koj e prv!!!a ne shorty

shorty ako e najjak jas sum PROF.dr GIGE.....ZA CS!!!!odi be kolku ima pojaki od nego odi vidi na /top15 i kazi koj e prv!!!a ne shorty

или си пијан или чавка мозокот ти го испила

шtо има веза топ15 бе глушец :duel: ?

Јас сум веќе почестен. Дечкото се регистрира на форум само за да се направи глупав. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Згора на тоа напишал дека ќе ми го обесат. Хахахахаххахахахаха

Незнам кој си ти и колку играш на кајгана, ама за твоја информација има некои што играат 24 часа на ден, и нормално дека ќе бидат меѓу први 15 (може и ти си еден од нив што дреме 24 саата на кајгана) па затоа сметаш дека се јаки!

ХАХАХАХАХАХАХА Шорти ќе ти го обесат леле типов е ѕвер :maska:

Страшни сте..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom