Солење памет!

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
ќе ми се меша некој па очите му ги извадив па посебно моите да ми кажуваат оваа чини оваа не па ги отпичав од зивите,они си знаат и затоа молк а за другите од страна сто мрчат многу многу не ги резбарам си ја терам работата доволно сум свесен сам да ги согледувам некои работи , а ма4енце сто се однесува до твоите ке си легнат на брашното најверојатно така да од мене имаш подршка во таа борба

Sto bi napravile ako doznaete deka nejzinata drugarka i zboruva(soli pamet)protiv vas

Eve bas sakam da znam sto bi napravile ako nejzinata najdobra drugarka i zboruva loso za nea t.e. ljubomori na se i sesto i ja menuva licnosta od koren?Jas u ovoj moment sum spremen da i ja skrsam vilicata da i go razbijam i najmaloto kosce sto go ima i so noga bi ja sutnal u usta zimi oci vi velam a ako izleze i na pogolemo bi ja tepal i pred nejziniti :@ posto mnogu sum revoltiran od toa.... aj pisite vase mislenje sto bi napravile....

Тоа е најнормална работа, такви понегаш и некои од девојките.
-Ако тебе ти е убаво во врската, нека не ти биди гајле за што нејзините пријателки и зборуваат. Истото важи ако девојката навистина те сака.
-Ако пак другарките имаат поголемо влијание од тебе, е тогаш мораш или да зборниш со девојката за малку да ги скроти другарките, или ти да му се изнаразвикаш да не се мешаат во вашата врска, или да и раскинеш барем на некое време за да и дојди паметот да не слуша се и секој...
-А пак ако се во право другарките, е тука ти нема спас, или променувај се или е крај...

Abe luge sto ste tapoglavi vi u p.m pa sve... ako go znal tvojot decko/devojka bolje od tebe ke ti dal dobar sovet abe ajde molim ti se.... sto se tie devici marii ma u p.m. gi oterajte tie takvi samo LJUBOMORATA PREOVLADUVA kaj niv i za nisto ne gi gajle dodek ne ti ja rasturat vrska ke se ebat u gz ako treba ama samo da ti napravat da patis tie takvi gi mrzam najvise na cel svet i da gi znam se koi kako se bi gi iskrsil od kjutek mnogu se licemeri uf mi se gadi aram da im e:@ edno ke vi kazam luge....NE SLUSAJTE DRUGI BIDEJKI ZIVOTOT GO ZIVEETE ZA VAS A NE ZA DRUGI A DA IMA NEKOJ/JA ''DOBRA DEMEK DRUGAR/KA" TAKVA SANSA DA UZIVA U VRSKA TI DA I ZBORUVA KE TE OTERA U P.M. MA AJDE BE LUGE OSTAVETE UZIVAJTE U ONOJ STO IMATE POVERENJE,GO SAKATE-VE SAKA,I STO E NAJVAZNO NE VE IZNVERUVA..:nesum:

Abe luge sto ste tapoglavi vi u p.m pa sve... ako go znal tvojot decko/devojka bolje od tebe ke ti dal dobar sovet abe ajde molim ti se.... sto se tie devici marii ma u p.m. gi oterajte tie takvi samo LJUBOMORATA PREOVLADUVA kaj niv i za nisto ne gi gajle dodek ne ti ja rasturat vrska ke se ebat u gz ako treba ama samo da ti napravat da patis tie takvi gi mrzam najvise na cel svet i da gi znam se koi kako se bi gi iskrsil od kjutek mnogu se licemeri uf mi se gadi aram da im e:@ edno ke vi kazam luge....NE SLUSAJTE DRUGI BIDEJKI ZIVOTOT GO ZIVEETE ZA VAS A NE ZA DRUGI A DA IMA NEKOJ/JA ''DOBRA DEMEK DRUGAR/KA" TAKVA SANSA DA UZIVA U VRSKA TI DA I ZBORUVA KE TE OTERA U P.M. MA AJDE BE LUGE OSTAVETE UZIVAJTE U ONOJ STO IMATE POVERENJE,GO SAKATE-VE SAKA,I STO E NAJVAZNO NE VE IZNVERUVA..:nesum:
Pa spord napisanovo prtpotsavuvam deka nemas poveke od 17 a pomalce od 18 taka da ,toa moze da im se slucuva na tinejdzeri ,a na devoki ili momcinaj od po 22,25 nema sansi oni veke si izgradile karakter i nema sto nekoj da mu kazuva dokazuva sto i kako da pravi ,vo princip ne bi se ni osudil,sekoj za sebe si pravi sto misli deka e ispravno i prikladno vo momentot,i daj smiri se so ovie kung fu stilovive sto e tvoe ke si dojde.

..ме нервира тоа...ама сепак кога другарките/другарите ..оние кои те почитуваат..и доколку велат нешто за таа веза во која сакаш да се спуштит или во која си..има причини..или тој не им се допаѓа или едноставно знаат нешто повеќе од мене ...но секој човек колку и да е паметен..нема да научи се додека не го осети тоа на својата кожа...(ретки се оние кои учат на туѓи грешки)
..мене моментално премногу ми солат памет..хахахах..ги ислушуам..се е супер..хих знам дека сите тие мои другарки ме сакат.,..и се најдобро мислат за мене..но мора да сватат дека додека јас сама на себе не докажам дека он не е за мене..нема да прекинем ...:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom