Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Го читам интервјуто и ми се чини како Благој да нема појма кој е клубов. Како бе може да каже дека Вардар биле редовни во ЛЕ ? Еднаш беа во групна фаза и толку. Инаку не ме чуди да лаже дотичниов дека се било готово и во последен момент се распаднала работата. Плус поубаво што не влезе тој со неговата сериозна фирма, затоа што најверојатно Вардар од странски играчи само бугари ќе имаше.

Ако ги пратеше дешавањата што се случуваа, а верувам дека влетуваш чисто онака да пишеш нешто, тогаш ке знаеш зошто немало ништо од работава, т. е. од негово влегување во клубот. Далеку од тоа дека го бранам или велам дека со него клубот ке бил во добри раце, ама битно е што го спречило да го преземе клубот. :)

Ако ги пратеше дешавањата што се случуваа, а верувам дека влетуваш чисто онака да пишеш нешто, тогаш ке знаеш зошто немало ништо од работава, т. е. од негово влегување во клубот. Далеку од тоа дека го бранам или велам дека со него клубот ке бил во добри раце, ама битно е што го спречило да го преземе клубот. :)

Епа зошто лаже тогаш? Го прочита тоа што е напишано во интервјуто со него? Значи тој тврди дека се било договорено. Не тврдам јас. Отвори го линкот што го поставил членот погоре и ќе прочиташ. Не го правев јас интервјуто со Благој.

1-1 за сега многу грешки прават нашите што е и разбирливо со оглед на годините и неискуството

Каква аматерска реакција и катастрофално изгубена топка во одбрана. Одма се гледа колку ќе се мачиме оваа полусезона...

Прво полувреме солидно, да не речам одлично. Не збориме овде за убава и течна игра, туку за тактика на умртвување на играта. Брзо израмнивме, имавме уште два добри обиди и многу пресечени акции. Второ освен ако не паднеме на кондиција, очекувам сличен тек на настаните од првото.

Одма знаев дека слепецот ќе прими гол од слободен. Којзнае колку вакви ефтини голови ќе примиве полусезонава.
Целата акција како од филм за испаѓање од прва лига.
Долга топка, Велковски трча како запрежна кола, го стигнуваат од 100 метри поназад, клиза несмасно и прави фаул од немоќ во опасна зона, во акција која не навестуваше никаква опасност.
Траљава пласирана топка од слободниот, прво во живиот ѕид играчите се наведнуваат да не ги погоди во глава, а овој стапов, се фрла како во место и си ја одбива во гол.
Трагикомедија...

Izigraa odlicno. So 10 treninzi tolku. Mislam deka dzidzi odlicno ke gi sredi ostanuva da se popravat mali sitnici u odbrana i ke bideme tvrd orev za site. So renova ocekuvam bodovi, oni ke mora da napadnat ako igrame pametno mozeme so niv.

Епа зошто лаже тогаш? Го прочита тоа што е напишано во интервјуто со него? Значи тој тврди дека се било договорено. Не тврдам јас. Отвори го линкот што го поставил членот погоре и ќе прочиташ. Не го правев јас интервјуто со Благој.

А што лаже конкретно? Овдека се збореше дека се било договорено, ама одеднаш стигнале некои фактури од камчев и овој се повлекол.

Одма знаев дека слепецот ќе прими гол од слободен. Којзнае колку вакви ефтини голови ќе примиве полусезонава.
Целата акција како од филм за испаѓање од прва лига.
Долга топка, Велковски трча како запрежна кола, го стигнуваат од 100 метри поназад, клиза несмасно и прави фаул од немоќ во опасна зона, во акција која не навестуваше никаква опасност.
Траљава пласирана топка од слободниот, прво во живиот ѕид играчите се наведнуваат да не ги погоди во глава, а овој стапов, се фрла како во место и си ја одбива во гол.
Трагикомедија...
Илиќ е коњ тежок, ама каде виде и ти фаул не знам. Провери ја снимката и ќе се увериш дека Велкоски прво му ја избива топката на играчот на Шкендија. Врска немаше од фаул. Многу веројатно дека немаше да издржиме до крај и без тоа, но срамота е повторно копилето Ставрев на очиглед на сите да ги краде овие момци, кои уште еднаш покажаа карактер и одлучност во одбрана на вардаровата чест.

Ставрев пиздо албанска,тоа ли е бе фаул бе,чиста топка избива,а овај фаул свире,абе да ти го свирнат у тоа шупелката празна!
abe ne znam kolku glubav treba da bide nekoj da go osudi stavrev posle ovoj natprevar. On 50 faulli isti naprael za vas vo cella utakmica!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom