kano
Farang
Па купи ги.
Lol... i toa so vikas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па купи ги.
И каква врска има ако помалце индивидуалци купиле карти ? Битно е бројка на карти продадени а не колку индивидуалци. Не знам што тоа толку го форсираш.е може да купил 1.000, знам некој имаше што купи голема количина, а мислев 50 се. јас сум тогаш грешка, ама тоа значи дека ако тој купил 1.000 уште помалку се индивидуите кои купиле.
И каква врска има ако помалце индивидуалци купиле карти ? Битно е бројка на карти продадени а не колку индивидуалци. Не знам што тоа толку го форсираш.
Знам. Ама никој тука не тврди дека Вардар има богзнае колку фанови и дека со бројката на купени карти се рефлектира тоа. Најважно е дека акцијата успеа и се распродаде стадионот. Тоа значи иако бројката на фанови не е нешто wow има некоја основа и желба да се спаси Вардар. Работата беше што го форсира истото во неколку поста фактот дека таа бројка е мала, а никој тука не го негира тоа за да мора се форсира истото.Стварно не знаеш?![]()