UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Се научиле воа црнците француски да пуцат пенали

Кога сме кај Усман Дембеле и пеналите. Изјавата е втор најголем блам во историјата на фудбалот, нормално после бламот на Алекс Сонг.

Феликс вечниот талент :confused:. Си се заеба Мартинез што го внесе во игра.

Ете му на Роналдо страна, глупак секад имаат предност тие први што шутираат.

Не ми текнува точно на процентот, некаде околу 55, сигурно не преку 60%, во пенал серија победува оној кој прв изведува пенал.

И таа мала предност Роналдо им ја препушти на Французите.

Коста против Словенија, на сите пенали ги чекаше каде ќе шутирааат, денес сите пенали на проценка отиде и ништо не процени. Многу умрена утакмица, со неколку добри шанси. Португалија подобра на утакмицава и општо на првенствово. Франција вака мизерна, безидејна не ми текнува кога била, гол немаат дадено од игра цело првенство, ама и до финале ќе догураат, а таму се фаворити со кој и да играат.

Двете најгнасни држави во Европа во 1/2. Едните држат некоја забегана арогантност без основа, а другиве се прича за себе, штом прозборат на чело им пишува дека се педери

Ај бар Мбапе нека освои ЕП батали арогантност

Коста против Словенија, на сите пенали ги чекаше каде ќе шутирааат, денес сите пенали на проценка отиде и ништо не процени. Многу умрена утакмица, со неколку добри шанси. Португалија подобра на утакмицава и општо на првенствово. Франција вака мизерна, безидејна не ми текнува кога била, гол немаат дадено од игра цело првенство, ама и до финале ќе догураат, а таму се фаворити со кој и да играат.
Што ќе процени овие шутира пуна горе, кој може да го одбрани тоа?

Не како Феликс пичето земал по земја ќе ми шутира и на крај пак џабе, ако више утињаш бар учукај ја мушки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom