UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Германците
Ајде за Депај ок, изгубен беше во свемирот првото ама Гакпо ? Цела игра преку него оди, плус гол
Абе ми скинаа тикет , душа ме боли :eek::eek:
Автоматски споено мислење:

Ајде за Депај ок, изгубен беше во свемирот првото ама Гакпо ? Цела игра преку него оди, плус гол
Добро изигра , ама гол на крај требаше да даде.

Ретко глупо суштество е Мемфис, нека го извести некој дека не е кошаркар, да му ебам ѓупскиот.

Почнаа жени во студио да форсираат а? :icon_lol:
Модерна земја сме сега, нема мрдање.
Ајде и за транџи да си исчекаме :pijanco:
Чисто информативно, која е жената во студио не успеав да доловам?

Мемфис контрола на топка као ја, а може да е и за нијанса полош

Знам дека е крајно непопуларно мислење, ама мене воопшто не ме нервираат коментаториве на МРТ1 со рендом коментарите, баш ми се симпатични и интересно ми е да ги слушам, налик на Панчев и Калински на времетo (добро тие незаменливи се сепак). Каде на друго место ќе слушаш цитати од типот дека само еднаш навивал за СССР или дека некој фудбалер бил слабичок ко одбојкар ама сигурно не се бавел првично со фудбал, gems се ова, скроз те расонуваат ако се умртви фудбалот и задремуваш.

Некој спомна одлична посетеност, јас дури дум разочаран. Треба да е 100% распродадено цело време, освен можеби за најтапа утакмиците, и технички е, но само ради тапкароши, луѓе тешко доаѓаат до карта
Ја сум шокиран што досега не ни прати барем 2 слики од утакмици. Кажувај ајде на кои ќе одиш не се криј.

Super euro do sega.. Total fudbal na sekoja tekma

За разлика од Катар каде што имаше само Аргентинци сега каде каде има повеќе луѓе.

Note : Досега секоја утакмица 3+ гола.

DDP_CHP__377mourinhoJPG.jpg

Следете ме за повеќе кладионичарски совети.

Холандија има најдобар дефанзивен ред на првенство, но и Полска со резерви во напад, им правеше премногу проблеми.

Ај таму може да се оправат, меѓудругото и со поинаков избор, но средината без Де Јонг и Компајнерс, не делува со капацитет за висок дострел на првенствово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom