ахх искуство искуство на оваа тема.. да прекршам прсти од пишување.
1. Решив да почнам со професорката што ми предаваше математика во средно (оние кои учеле во Орце може ја знаат). Значи женава луге имаше еден глас да ти е милина да ја слушаш. Ти предава математика а мислиш дека ти раскажува приказна. Значи искрено! Потоа онака нежна, плави очиња плава коса-секад измиена, убаво облечена. Но времето одредно за решавање задачи кога вртеше кругови низ редиците го поминував со главата низ прозор.. буквално се тепавме кој да седи до прозор на тој час. Само што ке влезеш во училна те мава една реа.. ма неможам да опишам. Одвратен мирис и таман мислиш си се навикнал онака доага до тебе да види како ти иде решавањето. Земаш воздух пред да стигне до твојата клупа и држиш дур не те одмине. Ја викавме творот
2. Познавам едно девојче исто така од средно.. за среќа не беше во мојот клас=) но се дружеше со една моја соученичка.. маалска и била. И кога се разминувавме во ходник ке ја здогледав од далеку и бегав на друга страна. 4 години девојчево се полошо и полошо мирисаше. Кога ја гледам снимката од матура ги жалам тие околу неа
3. Кога бев 3та во Орце воведоа униформи.. значи бели маици и џемпери кои моравме да ги носиме секој ден. Освен што се носеа на предавања, луѓево (бидејки очигледно ги мрзеше да м'кнат опрема) ги носеа и на часовите по спортски активности. Ги имавме два пати неделно.. од кои едниот беше петок 2 час.. замислете машките остануваа на одмор да играат фудбал со униформите и потоа моравме уште 3 часа да бидеме во иста училница со нив.. неможе да се опише мирисот кој ме опиваше кога ке влезев на трет час:nesvest:. Често и не идев (од таа причина

)