Не ги кревајте рацете, ви смрдат мишките!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
E vaka sega......Dodeka bev na studii vo Ohrid, vo togas aktuelnoto AMERIKANO, eden voditel na vecernata zabava(dosta poznat ohridski seirdzija) izvika:
"Ne gi krevajte racete, vi smrdat miskite!"
Se zgaziv od smea, nekoi sto si ja imaa muvata na kapata malku se podzbunija, nekoi trcaa do WC da proverat sostojba i sl..
Sakam da kazam: A bre luge, maski ili zenski, neli e podobro da si sedite doma ako ste nekapeni?
Ne mu go sipi raatot na drugite!:wink:

ps: Sinoka pokraj mene pomina devojka, super doterana, nasminkana kompletno, ama bar da znaev ke si nosev stipka za na nos!
A i mi se pozalile dosta drugari:wink:

Aj pishete iskustva.....

Ја секад си ставам парфем пред да искочам :) ... а коа ќе ми замириса некој во близина се тргам од него .... искуство баш сеа да ви опишам неможам зш се карам со женска ми на мсн :)

и то .

Затоа на секој 4-5 дена си се бричам!!

...fintata e u toa sto kaj nekoi luge potnite zlezdi poveke lachat a kaj neoi pomalce, e sea ima i takvi kaj koi poradi nekoja genetska poremetenost im mirisa potta mnogu neprijatno, jas rabotev u Skopje so edna takva koleshka u kancelarija i posle tri nedeli(neznam ni ja kako izdrzav tri nedeli) se prefrliv u druga filijala...ne se izdrzueshe iako znaev deka ona se banja sekoe sabajle pred da dojde na rabota...ama nema spas-ni stikoi ne pomagat ni trikoi...navistina neprijatna rabota...mnogu mirisashe u bestraga a ne beshe vaka losha da rechete...megutoa e strashno odbivna rabota...nekade na kraj od rabotniot den mi se chini deka tolku mnogu mirisashe neprijatno sto mislam deka dziger ke mi letneshe ili pankreas ke mi se isusheshe...korneshe...ta za ochi shtipeshe...nazalost...ehhhh a dobra beshe tako mi svega...:toe:

A zosto komentirate tokmu za vas?
Si ja imate muvata na kapa?
Jas pisav kazete iskustva!:wink:
Ajt...

Одма:vozbud::vozbud::vozbud:

Луѓе со слабо срце да не читаат.

Едно другарче од основно, да не кажувам име сеа, баздеше како луд! Имаше долга коса, мрсна шо да ви кажам, 20 кила компири да испржиш :), и во лето и во зима со истите алишта, и секад со пот под мишките. Под мишките пот, вода до коленици му течеше ... lol! Не е дека сиромаво е детето (верувајте знам), изгледа некоја физичка неправилност му е тоа, или едноставно не се бања. За смрдеата да не праам муабет, ако требаше да бирам, да седам со него у иста клупа, или да ме стават у гасна комора, дефинитивно го бирам второто ... lol! На час, цела училница баздеше само од него. Абе шо да ви кажам. Најгадно можеби беше тоа шо батката имаше брада у шесто одд. Брада една густа, мрсна шо да ви кажам ... Појава беше батката ... иии то.

Сега е среден ... :)

...fintata e u toa sto kaj nekoi luge potnite zlezdi poveke lachat a kaj neoi pomalce, e sea ima i takvi kaj koi poradi nekoja genetska poremetenost im mirisa potta mnogu neprijatno, jas rabotev u Skopje so edna takva koleshka u kancelarija i posle tri nedeli(neznam ni ja kako izdrzav tri nedeli) se prefrliv u druga filijala...ne se izdrzueshe iako znaev deka ona se banja sekoe sabajle pred da dojde na rabota...ama nema spas-ni stikoi ne pomagat ni trikoi...navistina neprijatna rabota...mnogu mirisashe u bestraga a ne beshe vaka losha da rechete...megutoa e strashno odbivna rabota...nekade na kraj od rabotniot den mi se chini deka tolku mnogu mirisashe neprijatno sto mislam deka dziger ke mi letneshe ili pankreas ke mi se isusheshe...korneshe...ta za ochi shtipeshe...nazalost...ehhhh a dobra beshe tako mi svega...:toe:

So celosna empatija do takvite slucai, za koi , isto ima medicinska preventiva so lekarstva....
Ama jas sakam vasi iskustva:wink:

А сте го приметиле поранешниот тренер на Шпанската репрезентација во фудбал?
Треба Rexona да му донира дезодоранси.;)

Vasi iskustva so drugi luge!
Zosto si tolku brza i cepivlakno?:wink:
Па ко што сфатив, постот на Љупчо е негово искуство со друг човек, затоа малку ме збуни.:)

Инаку, сум немала некое посебно искуство со „миризливи“ луѓе, освен непријатните рандом средби со мишки на луѓе у диско.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom