Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја укака во заден круг.Шо напрае Саинц?
Okej.Ја укака во заден круг.
Не затвори на време и зема го набута Перз во банкинаOkej.
Go nema @Syn da napravi detalna analiza kako Max e zverot i si gi pleska drugite kako mali deca ...Ako RB ne donese nekoj upgrade, mislam deka sezonata e zavrsena i za Max i za RB. Meclaren momentalno pokazuvaat dominacija ko RB lani. Sto e ova 25 sekundi pred Max... sekoja cest.
Макс заврши втор, со болид кој у последни 2 месеци не е ни топ 3 на патеката, доволно говори фактот што сеуште има солидна предност во битката за титула иако сезонава не се ни најдобар втор болид на патеката, ко и фактот што неговиот тимски колега редовно вози секунда поспоро од него цела сезона.Go nema @Syn da napravi detalna analiza kako Max e zverot i si gi pleska drugite kako mali deca ...
Toa e once in a lifetime момент, да се решава титулата во последна трка сме гледале неколку пати, било доста возбудливо и драми со Луис и Маса во Бразил, многу бедно кога Алонсо со Ферари ја испушти и заглави позади русинот ако не се лажам, ама да се решава у последен круг, во директен дуел на двајцата еден позади друг, и тоа без DRS што исто така беше јак и редок момент, е тоа еднаш го сведочиме и никогаш повеќе.Се надевам ќе гледаме реприза и финале исто како во 2021![]()
А не дека ке немаат киксови ете доволно е една бидала ко Саинц да ти сјебе цела трка и оп без бодовиПрегледај го приврзокот 430081
Еве еден интересен податок. Една грешка ќе ги чини сезона и двајцата.
Poveke se, i na trkata vo UK ja usra timot, a nemase sreka Noris i na kvalifikaciite vo Azerbejdzan ( imase na glavnata trka ali mozese mnogu poise protiv takov Max ), ama do ovoj del od sezonata mozeme da zaklucime i deka Max moze i podole da zavrsi, a i Meklaren/Noris da ja usere nekako, te radi glupi odluki i strategija ili neiskustvo vo edna vakva situacija na vozacot koj i svoite debi pobedi gi ima ovaa sezona a i istovremeno prv pat se bori za tituli. Denes primeti deka Noris so vakva komotna prednost ednas nicim izazvan poljubi zid i imase minorna steta na bolidot, i u eden navrat ke ja napravese istata greska ko Rasel lani na istoto mesto, sto ke znacese aut od trkata ... zaso brkase eban najbrz krug.Прегледај го приврзокот 430081
Еве еден интересен податок. Една грешка ќе ги чини сезона и двајцата.