Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја другар овде не гледам ништо нерегуларно. Искорачува со десната и за време на шутот двете нозе му се на земја. 15 пати го враќав клипов и 15 пати исто видов.Абе се стручњаци маме му ебам , дај да си почнам безбол да гледам она последниот шут не е регуларен гол ...
А пак она на Мем не било пробивање, овај спорт се поќе на циркуз личи.
И замисли на најважниот шут во утакмицата ВАР не се гледаше
Кога ја крева десната , левата му е стојна , не смее да ја спушти пред да фрли топката ко прво , ко второ кога ја спушта , за време на шут левата не му е на земја , земи успори ќе видиш ...два прекршоци има при изведувањето , незнам шо си гледал 15 патиЈа другар овде не гледам ништо нерегуларно. Искорачува со десната и за време на шутот двете нозе му се на земја. 15 пати го враќав клипов и 15 пати исто видов.
Ова не знаев дека е правило, дека ако ја крене едната не смее да ја спушти па да шутира. Во тој случај тогаш тоа е прекршок и голот е нерегуларен.Кога ја крева десната , левата му е стојна , не смее да ја спушти пред да фрли топката
Фарски острови не се Данска Шведска Франција.Ако не можеме со нив не ни заслужуваме да одиме на Светско. Што да каже Србија.Само паметна игра и отидовме на СветскоАјде еве ни ги Фарски за у бараж , ја мислам ќе не дотепаат овие …..
Фарски острови не се Данска Шведска Франција.Ако не можеме со нив не ни заслужуваме да одиме на Светско. Што да каже Србија.Само паметна игра и отидовме на Светско