Nemam problem so to, sepak jaa sum likot koj ja otvori temata za livadarkite i go zacementira poimot livadarka za vek i vekoj, tuka a i posiroko, temata koja i po tolku vreme na Zoki ne mu dava mir vo dusata pa mi se zalepi ko nekoja picajzla. Da me pamtite po likot koj gi sotre foto natprevarite mi e kako da ti kazam, pickin dim vo sporedba so bilo so.
No realno ne e to problemot.
Problemot e da smislam tema vo koja Zoki bi imal head start pred ostanatite, da mu se dade sansa da zableska, da dojde do izraz. Mi padna na um natprevarot da bidi nesto vo smisla vnatresno ureduvanje vo poslednata psihijatriska ustanova vo koja si bil, ali nekako apla mesteno ke bese, a iskreno nisto drugo ne mi teknuva za da dojdi likot do uzraz, da se doberi do trofej.
I zatoa se otkazav i ke gi snosam posledicite od toa. Ako imas ideja za tema vo koja Zoki ke izdominira, slobidno pisi mi vo pp, sepak si go imate natigo dajmigo so nego, zosto inaku bi tolerirale lik so neznam koj po broj dupli juzer.
@Artemisia Vulgaris i za tebe istoto vazi, ne si ja stegaj dusata, slobodno pisi mi vo pp ideja za tema vo koja Zoki ke izdominira i ke zableska vo poln sjaj.
Primam predlozi do utre do 12 casot, posle toa i oficijalno se otkazuvam od kreiranje tema pa pamtete me kako sakate

.