Лопов
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 4.390
Да, но не од гугл имиџ срч. Цела галерија фотки имам. Спротивно од тврдењата на она гомно џонтра дека ми била сИмнАТа,Све е Везув, ваљда![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, но не од гугл имиџ срч. Цела галерија фотки имам. Спротивно од тврдењата на она гомно џонтра дека ми била сИмнАТа,Све е Везув, ваљда![]()
Да, но не од гугл имиџ срч. Цела галерија фотки имам. Спротивно од тврдењата на она гомно џонтра дека ми била сИмнАТа,
Ги најдов, сите ги има.
Симнати ти се сите, ко што може да се види.Да, но не од гугл имиџ срч. Цела галерија фотки имам. Спротивно од тврдењата на она гомно џонтра дека ми била сИмнАТа,
Еехххххххххххххххххххх сеа ти ќе му кажуваш на Стев.Мислам дека не го сфати. Не рече дека ти е симната, туку дека така се бара слика налик на твојата. И јас така барам со google search, ништо комплицирано.
Прегледај го приврзокот 401103
... дел од низок планински огранок на планината Бабуна (660-1422 m ).
Togas ke bevme dvajca bez trojcaП.С. мислсм дека поинтересно ќе беше ако беа македонски планини искључиво.
и ај сеа шетај![]()
Досадни се.П.С. мислсм дека поинтересно ќе беше ако беа македонски планини искључиво.
Заборавиле да ја стават сликата на артемисиа вулгарис....а јас не видов ни дека има нејзина слика.
Од кај ја чекаш сликата????Ја чекам сликата па после ќе продолжиме
Автоматски споено мислење:
Или оваа нешто не дупчи![]()
Ме праша дали сум јас на сликата, сега видов. Воопшто не приметив дека има тема за гласање.Ја чекам сликата па после ќе продолжиме
Автоматски споено мислење:
Или оваа нешто не дупчи![]()
Ме праша дали сум јас на сликата, сега видов. Воопшто не приметив дека има тема за гласање.
Да, јас сум на сликата. Не е гугл![]()