Фото натпревар #331 - Планини

Све е Везув, ваљда :D
Да, но не од гугл имиџ срч. Цела галерија фотки имам. Спротивно од тврдењата на она гомно џонтра дека ми била сИмнАТа,

Да, но не од гугл имиџ срч. Цела галерија фотки имам. Спротивно од тврдењата на она гомно џонтра дека ми била сИмнАТа,

Мислам дека не го сфати. Не рече дека ти е симната, туку дека така се бара слика налик на твојата. И јас така барам со google search, ништо комплицирано.

Ги најдов, сите ги има.

Симнати ти се сите, ко што може да се види.

Мислам дека не го сфати. Не рече дека ти е симната, туку дека така се бара слика налик на твојата. И јас така барам со google search, ништо комплицирано.
Еехххххххххххххххххххх сеа ти ќе му кажуваш на Стев.

Прегледај го приврзокот 401103

... дел од низок планински огранок на планината Бабуна (660-1422 m ).

Ова е истото место од мојата слика само сликано од запад . Најгоре лево ако зумираш се гледа кровот од манастирот само што мојата слика е далеку појака од оваа и ај сеа шетај :icon_lol:

П.С. мислсм дека поинтересно ќе беше ако беа македонски планини искључиво.

Зошто неможам да гласам.Темата е затворена!!!!!!

Untitled.jpg

Ја чекам сликата па после ќе продолжиме
Автоматски споено мислење:

Или оваа нешто не дупчи :D

Ја чекам сликата па после ќе продолжиме
Автоматски споено мислење:

Или оваа нешто не дупчи :D
Ме праша дали сум јас на сликата, сега видов. Воопшто не приметив дека има тема за гласање.
Да, јас сум на сликата. Не е гугл :icon_mrgr:

Ме праша дали сум јас на сликата, сега видов. Воопшто не приметив дека има тема за гласање.
Да, јас сум на сликата. Не е гугл :icon_mrgr:

А кој е тој гугл? Чим сите го знаат значи тој је!

Туку остај то, најјака слика кладе и џабе гласање :)

Иначем, можеби имаш пишано а јас не сум вишол, каде е направена ѕверскава слика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom