Проблем со ЕВН

• Креатор на темата Креатор на темата basist
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2019
Мислења
66
Поени од реакции
46
Не најдов слична тема 1 месец немам учично осветлување пројавено е 5 пати на надлежен и ништо никој не реагира кој се моите права

Не најдов слична тема 1 месец немам учично осветлување пројавено е 5 пати на надлежен и ништо никој не реагира кој се моите права

Најверојатно цела улица сте од противничката партија на моменталниот градоначалник, и кај нас е така. :pos:

Надлежна ти е општината, а не ЕВН, тоа што ти си пријавил некаде не значи дека ќе дојдат да ти ја направат,
е сега ако имаш врски со градоначалникот тоа е друга работа, како што гледам немаш и ќе ти ја направат пред избори кога и да бидат.

Имавме сличен проблем и ние, и ни рекоа дека надлежна е општината, баш ко што ти рекле погоре.

Okej imam broj od toj so e nadlezen u opstinata 5 pati mu dzvonev 5 pati mi kaza deka ke se srede inaku samo ulicnata na mojata bandera ne sveti drugite svetat imam li nekoj prava ili dzabe i plakam 180 denari ulicno

Okej imam broj od toj so e nadlezen u opstinata 5 pati mu dzvonev 5 pati mi kaza deka ke se srede inaku samo ulicnata na mojata bandera ne sveti drugite svetat imam li nekoj prava ili dzabe i plakam 180 denari ulicno
Оди им лично во општина ако се раскурцаваат барај средба со градоначалникот да му објасниш какви се неговите вработени. Улично светло е под надлежност на општината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom