Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Миранте, Спортиело, Абијати, Калабрија, Абате, Ромањоли, Побега, Габија, Антонини, Бонавентура, Ночерино, Монтоливо, Сансоне, Бертолачи, Черчи, Кутроне, Лападула, има милион опции на кои ништо не му фали. Не се најдобри, ама барем ќе можат да ја однесат Италија на европско или светско, за разлика од актуелните педерчиња.Така е, мораше да ги земат Калабрија и Миранте за репрезентација, ако им е сеа.
❗Pogba has been tested positive for 'Doping'. There are signs of Testosterone.
[@Corriere] #Juventus
Кој би рекол дека Јувентус е пак поврзан на некој начин со скандал.
❗Pogba has been tested positive for 'Doping'. There are signs of Testosterone.
[@Corriere] #Juventus
Кој би рекол дека Јувентус е пак поврзан на некој начин со скандал.
Не знам зошто хехенца му ставате на човеков. У право е дека некои ликови у репрезентацијата на Италија играат само колку да играат. Сите глеаме фудбал со години, се разбираме горе доле, ама факт е дека некои играчи у дресот на Италија сега глумат манекени у споредба со играчите пример за светското 2006та. Далеку дека можам да споредам некој со таа екипа, ама кинеа на терен, дури и кога беа послаби трчаа до последна минута секоја утакмица.Миранте, Спортиело, Абијати, Калабрија, Абате, Ромањоли, Побега, Габија, Антонини, Бонавентура, Ночерино, Монтоливо, Сансоне, Бертолачи, Черчи, Кутроне, Лападула, има милион опции на кои ништо не му фали. Не се најдобри, ама барем ќе можат да ја однесат Италија на европско или светско, за разлика од актуелните педерчиња.
Ни овој очаен обид за хумор не го пере јадот и бедотијата поврзана со фудбалскиот клуб Јувентус.Ти благодарам што деноноќно не известуваш за вестите поврзани со Јувентус. Ти си нашата Сијка Пиштолова!
Пандев за иста работа го тужеше Лацио?