- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.390
- Поени од реакции
- 4.332
Кој не гледа игра со рака правец тука

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој не гледа игра со рака правец тука
Овој десно не игра за Реал, најди некоја слика од 2013г
А за раката на Бускетс кога играа со Атлетико прошла сезона мукла, немаше нет изгледа тогашОвој десно не игра за Реал, најди некоја слика од 2013г
Абе колку слики ставаа овие моиве од фан клуб Реал за рака шо не суделе на Реал па ништо.А за раката на Бускетс кога играа со Атлетико прошла сезона мукла, немаше нет изгледа тогаш![]()
'Никнејмот' ти е по овој човекСега гледам хајлајтс од Гетафе Барса.
Кое иритантно створење е Чави мајко света.
Се нешто му смета, со сите се турка, се кара, скока како петле
Џуџе исфрустрирано, ај таму мрш сега од трибини инструкции давај.
Наместо да ги среди играчите во соблекувалната да не наседнуваат на провокации и да ги мотивира тој зеде со сите се истурка.
Играч од Гетафе ги гушка во тунелот му објаснува нешто на уво, овој го турка демек бегај мафни ми се.
Дно од карактер.
Чави и Чоло се небо земја разлика.'Никнејмот' ти е по овој човек
Прегледај го приврзокот 387634
(Немам ништо против Чоло, напротив легенда е и еден од поомилените ликови ми е, настрана стилот на антифудбал шо го игра) Така да, двојни аршини. Честа појава е тоа, кога тренерот на твојата екипа прави нешто е цар, кога друг го прави истото е иритантно створење.
Играчот од Хетафе на кој наводно Чави според тебе му рекол бегај мафни ми се е Карлес Алења, продукт на Ла Масија и поранешен играч на Барселона и соиграч на Чави.