Окаракинела те бисери ко Шутка:)

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Еве еден добар графит :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

0508031058435jt.jpg

Аиии бабе .... те спојлер ко Нид 4 Спид Андер-шутка :pos: :pos: :pos: :pos:

0509011744115ep.jpg

0509011744223vj.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Корисна работа ова телефониве со камера
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Абе овој спојлер е од најнов вид, вакви спојлери ќе ставаат на новите Мицубиши автомобили..... маме им јебем значи Мицубиши од кај краде финти од Ала шутка мото сервисала :pos:
И после јапонците, корејците и кинезите имале памет ич не се креативни крадат финти :pos: :pos:

Хехе..... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Закон е тоа со спојлерот.......

Еиии те курафте ани бул
Сарсијан бе права? Со кере кај џа муабети мотори о пезетки а кајгански муабети? ЏАФТЕ ПАНГА!
Нервозинела

Со мангава бре дилинеа мануш?
Моја кола е АВИЈОН бре.
Наш курафта а ни бу!

од кај знаете бе толку цигански, упс се извинувам, Ромски?

Гижо напиша:
Па Гижо друже, јас живеам во ромска населба, конкретно мојот дел од селото е оној дел кај што повеќето од луѓето се Роми. Инаку Ромски почнаф да учам кога почнаф да играм баскет у маало со нив и знам да бројам и да пцујам. Не можам од зборување да научам јазик за жал.
Туку друго ми беше муабетот. Зошто сите викаат Пезетка кога ова е Тристаќ (Застава 1300)?????

Tonchie напиша:
Гижо напиша:
Па Гижо друже, јас живеам во ромска населба, конкретно мојот дел од селото е оној дел кај што повеќето од луѓето се Роми. Инаку Ромски почнаф да учам кога почнаф да играм баскет у маало со нив и знам да бројам и да пцујам. Не можам од зборување да научам јазик за жал.
Туку друго ми беше муабетот. Зошто сите викаат Пезетка кога ова е Тристаќ (Застава 1300)?????

пезетка е, каква застава :shock: :D

Гижо напиша:
пезетка е, каква застава :shock: :D

Аман основно непознавање на олд тајмери. Уствари најдобриот другар на татко ми имаше таков на времето. Ама сепак ТРИСТАЌ Е :!: сигурен сум кога ставам жолт извичник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom