Рекламите кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Мор ак ти дојдам таму, на само 2 саата си ми оддалечена, ќе те прам рама маргарин и путер ак требит :pos: :D :pos:

Dobra e, reklamata. Sin mi ja obozava :pos:

A, sega za raspolozenieto nasabajle.
Pa, OK, ne mora bas do tolku, ama dajte bre lugje, nov den, bidete povedri malce :pos: Jas licno nasabajle sum pretezno veselo raspolozen.

PS. Resenie za tie sto ne ja sakaat. Very simple, Smeni kanal !!!

Рекламата можда е срање, ама прашајте се дали има некој што не знае за Рама сега? Значи - максимално е успешна :) :)

Инаку, син ми се гази од смеење кога ја гледа -просто ја обожава, па покрај него и јас :)

А да не зборувам дека имаше и еден период - како кој ќе ми заѕвони на врата, јас отварам, и влегуваат со „Рама, Рама“ и Walk Like An Egyptian :)

spooky напиша:
А да не зборувам дека имаше и еден период - како кој ќе ми заѕвони на врата, јас отварам, и влегуваат со „Рама, Рама“ и Walk Like An Egyptian :)

:msc3: :msc3: :msc3:

А рекламата за шампон - мислам дека беше Wahs&Go - „Дали се осеќате како дел од мебелот кога имате првут?“ ???

Воглавно, рекламите за шампони и прашоци за перење се најретардирани.

Да, да ... а најцепажа ми е таа (незнам за кој прашок беше) со дедото кога готви ... па леле флека, па леле мирис ... неможе ниедна да ми привлече внимание затоа што едноставно се премногу и сите се секогаш најдобри и најефтини ... и еве да појдам во продавница, кој прашок да го купам? Или еве каладонт нека е? :x :pos: :pos: :P

najdobra reklama u svet e za Тројан презервативи. Старата. Немам линк инаку е мрак!

Гарфилд, да да и таа е закон :pos: :pos: :pos:
Венера, не ми звучи познато ... раскажи ми ја би требало да се сетам :pos: :pos: :wink:

реклама ко реклама.. напуштете телевизија, симнувајте си што ви е кеиф од интернет..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom