Рекламите кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Гарфилд, да да и таа е закон :pos: :pos: :pos:
Венера, не ми звучи познато ... раскажи ми ја би требало да се сетам :pos: :pos: :wink:
За Пежо е. Сите други коли се кријат кога таа поминува.

Garfield напиша:
А онаа у Индија ли, кај е, кога од глупа кола правио 206-ка!
Една од појаките реклами!! Само има еден кикс : на таа глупата кола, воланот е од десна страна. После, кога типот седи во 206-ката, воланот е од лева... Е шо сака нека праи, не може воланот да го помести :) :)

spooky напиша:
Garfield напиша:
А онаа у Индија ли, кај е, кога од глупа кола правио 206-ка!
Една од појаките реклами!! Само има еден кикс : на таа глупата кола, воланот е од десна страна. После, кога типот седи во 206-ката, воланот е од лева... Е шо сака нека праи, не може воланот да го помести :) :)
Кога може со слон да ја пегла, оти да не може волан да смени? :wink:
Мене многу ми се допаѓа музиката на таа реклама.

Рама ја има најодвратната преваратснко-фолирантска реклама досега.
Мене воопшто не ми создава спокојство. Такво разиграно семејство не постоело, не постои, нема ниту да постои. Премет назад - нема шанса да се изведе на паркет со кондури и панталони (3 пати по ред), поготово не од некој феминизиран татица. Џеки Чен да глумеше, друга ќе беше приказната.

Кога сме кај Heineken - еве добра реклама:
http://www.kajgana.com/more.php?id=178&tema=14

:wink:

Рама е одвратна реклама, татко ми еднаш го купи маргаринот што значи дека успеала да повлече еден купувач. Јас го купував пред да се појави рекламата.

Уфф не можам да ја смислам таа реклама, а особено ко че се појави и таа старата.
Редовно вртам канал, и дури сега никогаш нема да го купам тој маргарин.

Сакаме Рама! Сакамеее Рамааа!
Ја мразам рекламава Злобен или многу лут ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ Лут Злобен или многу лут
Што мислите вие, глупа ли е рекламава?

Ваква тема веќе постои,плус некои слични. Затоа ќе ве замолам во иднина земете си малку време и пред да отворите некоја тема, погледнете да не е веќе отворена. Сигурен сум дека ќе најдете и многу стари теми кои што ќе ве испровоцираат :wink:

http://forum.kajgana.com/viewtopic.php?t=624

ми се свиѓаат реклами со фудбалери, обично ги даваат кога има натпревар од Лига на шампиони, најдобри се

Јас сакам реклами со кошаркари, ги даваат кога има некое првенство во кошарка или НБА.

А мене ме интересира која е таа типката што ги позајмува своите гласовни способности за топ-шоп на канал 5...............
Незнам дали ја јава некој тип додека збори или кузнае што....Али ОДВРАТНО звучи..... :?

Mene BABATA me nervira vkraj da imaf takva baba ke letashe niz prozor:) Inace imase edna reklama ko bef mala so jajce i pernica vo zatvor nekako bese den denes ja imam svateno poentata :)))))))

MSV напиша:
А мене ме интересира која е таа типката што ги позајмува своите гласовни способности за топ-шоп на канал 5...............
Незнам дали ја јава некој тип додека збори или кузнае што....Али ОДВРАТНО звучи..... :?

конечно му текна на некого за таа реклама :pos: :pos: баш е одвратен гласот

Тв реклами

Синоќа баш си се израдував кога видов дека на А1 ке има CSI(Crime Scene Investigation) и дека ја ке бидам дома да легнам пред телевизор и да гледам добра серија ко чоек.
Арно ама,почиња серијата и на секои 15 мин. поминати од неа идеа по 15 мин. реклами:icon_mad: .И тоа реклами да ти пукне к*р од нив,ко филм у филм у филм да глеа човек.Ми идеше да станам и да го фрлам телевизоров од тараса.
Сфаќам ја дека приватни телевизии живеат од реклами али што је много много је куме.Ко да не ми се доста шпанскиве серии туку морам и стручњак за сите видови на влошки да станам,пошто тоа рекламираат,или влошки или прашоци за перење.:zid:

Mad Maxx напиша:
Мислам дека да форумов читнав нешто на оваа тема по од дамна,али пост беше најверојатно.Како и да е,синоќа баш си се израдував кога видов дека на А1 ке има CSI(Crime Scene Investigation) и дека ја ке бидам дома да легнам пред телевизор и да гледам добра серија ко чоек.
Арно ама,почиња серијата и на секои 15 мин. поминати од неа идеа по 15 мин. реклами:icon_mad: .И тоа реклами да ти пукне к*р од нив,ко филм у филм у филм да глеа човек.Ми идеше да станам и да го фрлам телевизоров од тараса.
Сфаќам ја дека приватни телевизии живеат од реклами али што је много много је куме.Ко да не ми се доста шпанскиве серии туку морам и стручњак за сите видови на влошки да станам,пошто тоа рекламираат,или влошки или прашоци за перење.:zid:

Прошлата недела пиеме кафе со брат ми, па станува да се спрема за работа ... се враќа после 10-тина минути во дневна, ме гледа јас омалаксана зјапам во тв и ме прашува дали е тоа истата реклама од пред да стане ... да беше истата за новиот производ на Топ Шоп за слабеење со потење ... леле може половина час ја вртеа истата!!!!! Ај да не зборам понатаму за стандард прекинувања сред филмови, особено на А1:icon_mad: :icon_mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom